Divisionen Komponenter

Som kontrollerende virksomhed for divisionen koordinerer Liebherr-Component Technologies AG i Bulle (Schweiz) alle aktiviteter for Liebherr-koncernens division Komponenter. Divisionen er specialiseret i udvikling, design, fremstilling og rekonditionering af højtydende komponenter til mekanisk, hydraulisk og elektrisk drev- og styreteknologi.

Lejer med stor diameter fra divisionen Komponenter

Lejer med stor diameter fra divisionen Komponenter

Lejer med stor diameter fra divisionen Komponenter
Lejer med stor diameter indgår i produktsortimentet i Liebherr-divisionen Komponenter. De fremstilles i Biberach (Tyskland) og Monterrey (Mexico) og fås med diametre fra 400 til 6.000 mm. De bruges til mange forskellige anvendelser. Lejer med stor diameter bruges for eksempel til vindmøller til at justere vingerne og monteres i tårnet til drejningskontrol.

Alsidigt produktsortiment

Det omfattende sortiment af komponenter omfatter diesel- og gasmotorer, brændstofindsprøjtningssystemer, motorstyreenheder, aksiale stempelpumper og motorer, hydraulikcylindre, lejer med stor diameter, gearkasser, spiltove, koblingsudstyr, elektroniske og effektelektroniske komponenter samt software. Højkvalitetskomponenterne bruges til kraner og jordarbejdsudstyr, i mineindustrien, til maritime anvendelser, vindmøller, bilteknologi, luftfart og trafikteknik. Synergieffekter fra de andre produktdivisioner i Liebherr-koncernen bruges til at sikre kontinuerlige teknologiske forbedringer.

Kundebaseret udvikling

Den høje produktionsdybde og brug af moderne fleksible produktionsanlæg betyder, at Liebherr kan levere individuelle løsninger til sine kunder. Alle komponenter konstrueres i henhold til kundens ønsker og behov – lige fra produktidé, udvikling, fremstilling og idriftsættelse til serieproduktion. Liebherr tilbyder rekonditionering af drivsystemets mekaniske og hydrauliske komponenter i forskellige stadier på et specialiseret anlæg.

Produktionsanlæg og salg i hele verden

Liebherr udvikler og fremstiller komponenter i alt ti forskellige steder. Anlæggene er beliggende i Biberach an der Riss, Deggendorf, Ettlingen, Kirchdorf an der Iller og Lindau (alle Tyskland) samt i Bulle (Schweiz), Colmar (Frankrig), Dalian (Kina), Monterrey (Mexico) og Guaratinguetá (Brasilien). Liebherr-Components AG med hovedsæde i Nussbaumen (Schweiz) er ansvarlig for verdensomspændende salg og service for disse produkter til kunder uden for Liebherr-koncernen. Virksomheden støttes her af salgsafdelinger, handelsagenter og forhandlere i andre lande.

Produkter og systemer inden for komponenter

Liebherr leverer et omfattende udvalg af produkter til mange forskellige anvendelser.

Produktionsanlæg

Liebherr-koncernens division Komponenter har ti produktionsanlæg fordelt rundt om i hele verden:

Biberach an der Riss (Tyskland)
Bulle (Schweiz)
Colmar (Frankrig)
Dalian (Kina)
Deggendorf (Tyskland)
Ettlingen (Tyskland)
Guaratinguetá (Brasilien)
Kirchdorf an der Iller (Tyskland)
Lindau (Tyskland)
Monterrey (Mexico)