Divisionen Jordarbejde

Divisionen Jordarbejde fremstiller et bredt udvalg af produkter med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Liebherr opnår en meget høj produktionsdybde ved at udvikle sine egne drev- og styreteknologisystemer. Den kontrollerende virksomhed for divisionen er Liebherr-EMtec GmbH, som har base i Kirchdorf an der Iller (Tyskland).

Produkter i divisionen Jordarbejde

Produkter i divisionen Jordarbejde

Produkter i divisionen Jordarbejde
Divisionen Jordarbejdsudstyr i Liebherr-koncernen udvikler og fremstiller et stort udvalg af jordarbejds- og materialehåndteringsmaskiner.

Otte produktionsanlæg rundt om i verden

Divisionen Jordarbejde udvikler og fremstiller et ekstremt stort udvalg af produkter otte forskellige steder i Europa, Asien og Sydamerika. Disse produkter omfatter gravemaskiner på hjul, larvefodsgravemaskiner, larvefodskraner med arbejdscyklus, specialmaskiner til dybe underlag, larvefodstraktorer, larvefodslæssemaskiner, rørlæggere, teleskopstænger, læssemaskiner på hjul, leddelte tipvogne samt materialehåndteringsmaskiner. Disse maskiner dækker hele spekteret inden for traditionelt jordarbejde. Andre anvendelsesområder omfatter anlæg af haver og parkanlæg, landbrug, skovbrug og særligt dybe underlag. Anvendelsesområderne for materialehåndteringsmaskiner spænder lige fra brug i råstof- og genbrugsindustrierne samt tømmerhåndtering til godshåndtering i indlands- og dybvandshavne.

Centrale teknologier og komponenter fra Liebherr

Der fremstilles også vigtige komponenter til jordarbejdsudstyr internt for at fastholde produkternes høje kvalitet. Disse komponenter inkluderer for eksempel drev- og styreteknologisystemerne, herunder også dieselmotorer, hydraulik og gearkasser.

Kvalificeret kundeservice og servicenetværk

Et højt niveau af tilgængelighed er vigtigt for byggemaskiner. Derfor sikrer et komplet internationalt servicenetværk kvalificeret kundeservice hos alle anlægssteder samt adgang til originale reservedele.

Produktsortiment inden for jordarbejde

Liebherr leverer et omfattende udvalg af produkter i sektoren for jordarbejdsmaskiner.

Produktionsanlæg

Divisionen Jordarbejde har otte anlæg rundt om i verden:

Bischofshofen (Østrig)
Colmar (Frankrig)
Dalian (Kina)
Guaratinguetá (Brasilien)
Kirchdorf an der Iller (Tyskland)
Nenzing (Østrig)
Nizhny Novgorod (Rusland)
Telfs (Østrig)