Divisionen Hoteller

Divisionen Hoteller i Liebherr-koncernen driver seks førsteklasses hoteller. Tre af dem er placeret i Irland, to i Østrig og et i Tyskland.

Lobbyen på Löwen Hotel Montafon (Østrig)

Lobbyen på Löwen Hotel Montafon (Østrig)

Lobbyen på Löwen Hotel Montafon (Østrig)
Møde mellem traditionelle og moderne indslag: Lobbyen på Löwen Hotel Montafon i Schruns (Østrig), som blev totalrenoveret og genåbnede i efteråret 2013

De første hoteller i Irland

Europe Hotel & Resort, det første hotel i Liebherr-koncernen, blev bygget i Irland i 1960'erne. Det blev hurtigt suppleret med yderligere to hoteller i Irland: Ard na Sidhe Country House i Killorglin og Dunloe Castle i Beaufort, Killarney. De tre irske hoteller drives nu af virksomheden Liebherr-Gesellschaft Killarney Hotels Ltd.

Divisionens hovedsæde i Schweiz

Der blev føjet yderligere hoteller til Liebherr-koncernen i 1980'erne. Löwen Hotel Montafon har været ejet af Liebherr siden 1982 og drives af virksomheden Hotel Löwen Schruns GmbH. Interalpen-Hotel Tyrol åbnede i Telfs (Østrig) i 1985 og hører ind under Interalpen-Hotel Tyrol GmbH. Hotel Falken i Memmingen (Tyskland) har også været en del af hotelsammenslutningen siden 1988.

Alle overordnede aktiviteter i hotelsegmentet koordineres fra centralt hold af den kontrollerende virksomhed for divisionen, Liebherr-Hotels AG i Bulle (Schweiz).