Divisionen Husholdningsapparater

Produktdivisionen Husholdningsapparater fremstiller køleskabe og frysere i fem forskellige lande til privat og kommerciel brug. Den kontrollerende virksomhed for divisionen er Liebherr-Hausgeräte GmbH i Ochsenhausen (Tyskland).

Køleteknologi fra Liebherr

Køleteknologi fra Liebherr

Køleteknologi fra Liebherr
Køleskabene og fryserne fra Liebherr er ideelle til brug i private husstande, detailhandlen og industrien og er synonyme med innovativ køleteknologi og moderne design.

Avanceret køleteknologi og moderne design

Liebherrs program af husholdningsudstyr er kendt for sine innovative idéer, moderne design og gennemtænkte løsninger, som giver optimal brugerkomfort. Det omfatter bordmonterede, fritstående og indbyggede køleskabe og frysere, kombinerede køleskabe og frysere, køleskabe til opbevaring af fødevarer og svale drikkevarer, kontaktskabe til vinkøling og vintemperatur samt humidorer. Køle- og fryseskabe, kummekølere og -frysere, vinskabe til drikkevarer samt køleskabe til laboratoriebrug udvikles og fremstilles til professionel brug i detailhandlen og industrien. Husholdningsapparater fra Liebherr er et symbol på kvalitet både i og uden for Europa. Hver dag forlader over 7.000 apparater Liebherrs forskellige produktionsanlæg.

Fire produktionsanlæg

Liebherr har fremstillet køleskabe og frysere siden 1954. De fremstilles nu i fire lande: Tyskland, Østrig, Bulgarien og Malaysia. Liebherr-Hausgeräte GmbH i Ochsenhausen (Tyskland) koordinerer alle aktiviteter for divisionen som kontrollerende virksomhed for divisionen.

Produktsortimentet inden for husholdningsapparater

Som producent af køleskabe og frysere har Liebherr over 3.000 produkter i sit produktsortiment.

Produktionsanlæg

Liebherr fremstiller køleskabe og frysere fire forskellige steder i Europa og Asien.

Kluang (Malaysia)
Lienz (Østrig)
Ochsenhausen (Tyskland)
Radinovo (Bulgarien)