Divisionen Mobilkraner

Sortimentet af produkter i divisionen Mobilkraner omfatter mere end 30 forskellige typer teleskop- og gitterbomkraner på hjul- og larvefodschassis. Produktsortimentet opdateres løbende og tilpasses markedets behov. Den kontrollerende virksomhed for divisionen er Liebherr-Werk Ehingen GmbH (Tyskland), der også fungerer som produktionsvirksomhed.

Mobilkraner fra Liebherr

Mobilkraner fra Liebherr

Mobilkraner fra Liebherr
Mobilkraner fra Liebherr er kendetegnet ved deres mobilitet og de forskellige anvendelsesmuligheder.

Kundens behov i centrum

Kundens behov er i centrum lige fra udvikling af kraner til eftersalgsservice. Divisionen sætter standarden, når det gælder kvalitet, funktionalitet og sikkerhed for mobilkraner, som har et højt niveau af tilgængelighed ved brug. Det er for eksempel Liebherr, der har udviklet konceptet med terrængående mobilkraner og nu tilbyder verdens største udvalg af produkter i dette segment. Takket være innovative teleskopsystemer og profilformer var det muligt at udvikle stadig længere og stærkere bomme. Siden starten af udviklingen af gitterbomkraner har Liebherr sat nye standarder, hvad angår nyttelast og løftehøjde. Endnu en milepæl: Liebherr PowerBoom, en dobbelt gitterforsynet hovedbom i den underste sektion for store larvefodskraner.

Salgsafdelinger i hele verden

Der udvikles og fremstilles mobilkraner og larvefodskraner med en nyttelast på over 300 tons i Ehingen/Donau (Tyskland). På stedet i Nenzing (Østrig) fremstiller Liebherr larvefodskraner med en nyttelast på op til 300 tons. Divisionen har desuden en lang række salgs- og serviceafdelinger i hele verden.

Produktsortiment inden for mobilkraner

Liebherr leverer højtydende mobilkraner og larvefodskraner til en lang række forskellige anvendelser.

Produktionsanlæg

Liebherr udvikler og bygger mobilkraner på to produktionsanlæg i Europa.

Ehingen/Donau (Tyskland)
Nenzing (Østrig)