Divisionen Luft- og rumfart samt transportsystemer

Divisionen Luft- og rumfart samt transportsystemer leverer omfattende systemer og komponenter til producenter og operatører af fly og jernbanevogne. Divisionen hjælper også sine kunder med fleksible og skræddersyede tjenester.

Leverandør til luft- og rumfartsindustrien samt jernbaneindustrien

Leverandør til luft- og rumfartsindustrien samt jernbaneindustrien

Leverandør til luft- og rumfartsindustrien samt jernbaneindustrien
Liebherr leverer systemløsninger og komponenter til luft- og rumfartsindustrien samt jernbaneindustrien.

Verdens førende systemleverandør til luft- og rumfartsindustrien

Liebherr har etableret sig som en af verdens førende systemleverandører til luft- og rumfartsindustrien. Produktområdet luft- og rumfart udvikler og fremstiller flykontrol- og igangsættelsessystemer, landingsstel- og luftstyringssystemer. Disse systemer findes om bord på mange fly: Bredkroppede fly, regionalfly, regionaljetfly, forretningsjetfly, militærfly og helikoptere. Kunderne omfatter næsten alle kendte flyproducenter. Liebherrs luft- og rumfartsdivision tilbyder omfattende kundeservice baseret på et verdensomspændende netværk med reparations- og vedligeholdelsestjenester, teknisk support, dokumentation og reservedelslogistik.

Leverandør til jernbaneindustrien

Produktområdet Transportsystemer tilbyder et bredt udvalg af højt integrerede systemer og komponenter til togproducenter og operatører: Varme-, ventilations- og airconditionsystemer, igangsættelsessystemer og elektroniske komponenter fra Liebherr bruges til højhastighedstog, langdistancetog, pendlertog, metrotog, undergrundstog og busser.

Beliggenheder for divisionen Luft- og rumfart samt transportsystemer

Liebherrs division Luft- og rumfart samt transportsystemer har fem produktionssteder til luft- og rumfartssystemer i Lindenberg (Tyskland), Toulouse (Frankrig), Guaratinguetá (Brasilien), Nizhny Novgorod (Rusland) og Changsha (Kina). Inden for transportsystemområdet har divisionen tre produktionssteder i Korneuburg (Østrig), Radinovo (Bulgarien) og Zhuji (Kina). Disse produktionssteder understøttes af et verdensomspændende salgs- og servicenetværk.

Den kontrollerende virksomhed for divisionen er Liebherr-Aerospace & Transportation SAS i Toulouse (Frankrig), som koordinerer alle aktiviteter inden for området luft- og rumfart samt transportsystemer.

Produktsortiment inden for luft- og rumfart samt transportsystemer

Liebherr leverer systemer og komponenter til luft- og rumfartsindustrien samt jernbaneindustrien.

Produktionsanlæg

Liebherr fremstiller systemkomponenter til luft- og rumfartsindustrien på fem forskellige placeringer rundt om i verden.

Changsha (Kina)
Guaratinguetá (Brasilien)
Lindenberg (Tyskland)
Nizhny Novgorod (Rusland)
Toulouse (Frankrig)

Liebherr fremstiller systemkomponenter til jernbaneindustrien på tre forskellige placeringer rundt om i verden.

Korneuburg (Østrig)
Radinovo (Bulgarien)
Zhuji (Kina)