Nyheder | 12.04.2016 Liebherr maritime kraner: Næste skridt i flytning til fabrikken i Rostock

Det maritime fabriksanlæg ved det Baltiske hav i Rostock, Tyskland.

Enkeltbillede, web (1,6 MB)

Fra januar 2016 vil design, salg og kundeservice for mobile havnekraner, reachstackers, skibskraner samt offshore kraner blive varetaget fra vores maritime fabriksanlæg i Rostock, Tyskland.

Liebherr ønsker at præsentere elementer af vores strategiske planer for yderligere at styrke vores indsatsområder, fokusere på nye vækstområder og forbedre den operationelle effektivitet gennem hele den maritime portefølje. Maritim knowhow i kombination med direkte adgang til havet giver værdifulde fordele for vore kunder. Den nye struktur vil resultere i hurtigere beslutninger og øget produktivitet, samtidig med at det vil give en meget bedre kundeoplevelse:

Kompetencecenter

Det at samle vore væsentligste maritime salgs og tekniske ressourcer på et sted vil helt sikkert skabe synergieffekt og en kort kommunikationsvej. Dette vil resultere i en bedre og hurtigere service.

Hi-Tech Træningscenter

Det maritime træningscenter tilbyder, som en intrigeret del af Liebherr akademiet i Rostock, træningsløsninger af høj kvalitet og produkttræninger, der imødekommer de enkelte deltageres behov. Effektiv godshåndtering er af afgørende betydning for vore kunder – betjeningsfejl, sikkerhedsrisici og reparationstid skal således reduceres til et minimum. Derfor fokuserer de forskellige programmer på at skabe en stor opmærksomhed på effektiv og sikker kranbetjening. De nyeste træningsmetoder, hvor der anvendes Liebherr simulatorer, snitmodeller og 3D simulatorer, sikrer at deltagerne straks vil være i stand til at bruge deres nye færdigheder i praksis.

Avanceret logistik

Direkte adgang til havet er en kæmpe stor fordel for vores fabrik i Rostock. Vore kraner kan afskibes adskilt eller fuldt monteret. De kan køre ombord på en pram og derfra direkte ud til et job efter ankomsten.

Plads til vækst

Siden etableringen i 2002 er vores fabrik i Rostock vokset konstant og beskæftiger mere end 1400 ansatte i dag. Sammen med stigningen i antal ansatte har Rostock også taget føringen i produktionen af alle maritime kraner undtagen container kraner, som bliver produceret i Irland. Som følge af regelmæssige investeringer giver vores fabrik ved det Baltiske hav god grobund for vækst på alle områder. Det er specielt vigtigt for udviklingen og produktionen af nye produkter som f.eks. LHM 800, verdens største mobile havnekran.

Produktionsnetværk

Vore fabrikker i Rostock, Killarney (Irland), Nenzing (Østrig) og Sunderland (England) er organiseret, således at de har et fælles produktionsnetværk. Dette giver en større fleksibilitet til hurtig omstilling til de varierede efterspørgsler. Ydermere sikrer det, at vore produkter hurtigst muligt er klar til jobindsats.

At være sikker på, at vi har den rigtige organisationsstruktur på plads er endnu et skridt mod større kundeorientering. Liebherr maritime kraner vil blive mere strømlinet, resultatorienteret og i stand til hurtigt at imødekomme skiftende trends i industrien.