Блогът на Либхер-Домакински уреди

Хладилниците и фризерите са станали неизменна част от домакинските ни уреди. Въпреки това – или може би заради това съществуват много интересни, полезни и забавни истории свързани с охлаждането на храни и напитки, замразяването и свежестта.

Към блога

  • Как да бъде предотвратено изгарянето на вашия фризер?
  • Защо бананите не губят нищо от свойствата си в хладилника?
  • Колко време е необходимо на бирата да се охлажда преди да достигне до оптималната си температура?
  • Какви работни места и възможности за кариера предлага Либхер-Домакински уреди?

Посвещаваме този блог на тези и много други вълнуващи теми и въпроси.

Също така ще хвърлим поглед и върху забавни и любопитни факти относно охлаждането и замразяването, на които попадаме в Web 2.0.

Нашият блог представлява онлайн дневник, написан от служители на Либхер в отдела за домакински уреди и от време на време от гост блогъри. Публикациите в блога ни са нецензурирани, нефилтрирани и не са създадени от външни агенции. Целта ни е да Ви предложим напълно автентична представа за нас и нашата компания, както и за нашите продукти и нови разработки. Желаем мнението ни, което изказваме чрез статиите си да предлага прозрачност, откритост и да дава актуална информация. Ние особено много ценим личния опит, който ще споделяме в отделните блог постове.

И накрая: Блогът на Либхер-Домакински уреди зависи от участието на хората! Ето защо ще се радваме на оживено споделяне на мисли и идеи от ваша страна. Бихме искали да чуем вашите коментари, предложения, обратна връзка и дори критика. Така че разгледайте статиите ни и се присъединете към дискусията.