Övriga tjänster

Begagnade maskiner och utrustning

Klicka på länken nedan för att se en lista över de begagnade maskiner Liebherr-Sverige AB har till försäljning för tillfälligt.
Begagnade maskiner hos Liebherr-Sverige AB

Klicka på länken nedan för att se vilka begagnade maskiner samtliga företag inom Liebherr har till försäljning.
Begagnade maskiner hos samtliga Liebherr-företag

LiDAT

Omfattande kontrollsystem för maskinparker

LiDAT är ett dataöverförings- och positioneringssystem för Liebherrs maskiner som även stöder andra tillverkares maskiner. LiDAT levererar plats- och driftsinformation om maskinerna med hjälp av den senaste dataöverföringstekniken, vilket möjliggör effektiv hantering, optimal driftsschemaläggning samt fjärrövervakning.

Med LiDAT kan all viktig maskindata övervakas kontinuerligt. Beroende på valt avtal, finns möjlighet att få uppdaterad driftsinformation flera gånger per dag. All viktig data är tillgänglig via en webbläsare. Andra viktiga parametrar som kan nås är till exempel information om att en maskin lämnar sitt fördefinierade arbetsområde, eller återkoppling av specifika drifts- eller andra arbetsområden.

Liebherr Shop

Kläder, accessoarer och maskinmodeller

I Liebherrs egna webshop erbjuder vi maskinmodeller, kläder och accessoarer. Här hittar du de mest populära maskinmodellerna inom områdena entreprenadmaskiner, bygg- och mobilkranar samt betongblandaranläggningar.

Klädkollektionen innefattar högkvalitetsjackor, fleecetröjor, T-shirts och kepsar. Kläderna är framtagna tillsammans med en välkänd designer och är producerade exklusivt för Liebherr.

Kvalitet och funktionalitet är också karaktäristiska drag för Liebherrs accessoarer. Vad sägs om Victorinox Swiss knivar, ficklampor eller stora praktiska paraplyer - utbudet är lika brett som exklusivt!

Till Liebherr Shopen

Liebherr i Sverige

Liebherr-Sverige AB ansvarar sedan 2006 för försäljningen av entreprenadmaskiner, bandkranar och grundläggningsmaskiner i Sverige. Runt om i landet finns fyra olika serviceanläggningar. Liebherr i Sverige

Divisioner

Liebherr formar de tekniska framstegen på många områden. De elva divisionerna i Liebherr-koncernen och koncernens breda produktsortiment är resultatet av årtionden av erfarenhet och djupgående expertkunskaper. Divisioner