29.04.2015
Compania Liebherr prezentă la târgul comercial Ligna 2015 cu maşini speciale pentru industria lemnului şi industria forestieră

Încărcătorul Liebherr L556 cu brațe industriale manevrând biomasă

Încărcătorul Liebherr L556 cu brațe industriale manevrând biomasă

Încărcătorul Liebherr L556 cu brațe industriale manevrând biomasă

Liebherr îşi prezintă cele mai recente maşini speciale destinate companiilor de prelucrare a lemnului la târgul comercial internaţional Ligna 2015 pentru industria lemnului şi industria forestieră, desfăşurat între 11 şi 15 mai 2015 la Hanovra. Vizitatorii pot găsi standul comercial al companiei Liebherr în zona exterioară G03, în colţul halei 25/27.

La Hanovra, Liebherr îşi prezintă în premieră noua maşină de manipulare LH 35 M Timber. Echipamentul este dotat cu cea mai recentă tehnologie pentru motoare, fiind în conformitate cu normele de emisii nivel IV/Tier 4f, şi asigură o greutate de operare de aproximativ 30 tone.

Din portofoliul de încărcătoare pe pneuri pentru industria lemnului, Liebherr expune încărcătoarele pe pneuri L 514 şi L 556 în cadrul târgului comercial Ligna 2015. Liebherr oferă o selecţie largă de echipamente dezvoltate special pentru companiile din industria lemnului – cum ar fi numeroase accesorii pentru manipularea buştenilor şi altor tipuri de biomasă sau un sistem optimizat de răcire pentru utilizare în zonele cu mult praf. În acest fel, companiile din industria lemnului şi forestieră pot adapta încărcătoarele pe pneuri Liebherr la cerinţele lor individuale.

Inapoi la pagina precedenta