10.12.2015
Liebherr construiește un buldozer din categoria de 70 de tone

Imaginea fabiricii Liebherr-Werk Telfs GmbH

Imaginea fabiricii Liebherr-Werk Telfs GmbH

Liebherr va prezenta la ediţia Bauma 2016 buldozerul PR 776 Litronic, conceput pentru operaţiuni miniere dificile şi de extracţie din cariere. Odată cu PR 776, Liebherr lansează în premieră pe piaţă un buldozer din clasa de 70 de tone.

Buldozerul PR 776 completează gama de buldozere pe şenile Liebherr. Din aprilie 2016, portofoliul Liebherr va avea în total şapte modele, cu greutăţi de lucru de la 17 la 70 de tone. Indiferent dacă este vorba de lucrări dificile de lărgire a tavanelor galeriilor, de transport de material sau de nivelare fină, Liebherr oferă utilaje puternice pentru diverse utilizări.

Acest utilaj, adăugat noii clase de capacitate, aduce cu el inovații tehnice. Dar Liebherr integrează, de asemenea, caracteristici specifice ale generaţiei 6 de buldozere, care au fost deja încercate şi testate. Acestea includ, de exemplu, reglarea proactivă a puterii, conceptul de întreţinere sau cabina modernă a operatorului.

La fel ca în cazul tuturor buldozerelor din generaţia 6, principalele componente ale noului buldozer sunt fabricate intern. Acestea sunt adaptate în mod optim la cerinţele utilajului. În această privinţă, Liebherr valorifică cei peste 50 de ani de experienţă în dezvoltarea buldozerelor.