Hamnkranar

Denna Liebherr-division är verksam inom sektorn för godshantering till sjöss med fartygskranar, flytande kranar, offshore-kranar, containerkranar, mobila hamnkranar, containerlyftar och andra produkter för materialhantering som är särskilt konstruerade för användning i hamnar.

Containerkranar från Liebherr hanterar gods i en hamn

Containerkranar från Liebherr hanterar gods i en hamn

Containerkranar från Liebherr hanterar gods i en hamn
Lastning av containrar i hamnar är ett av användningsområdena för marina kranar från Liebherr.

Användning i hamnar och till sjöss

Liebherr levererar ett brett sortiment av högkvalitativa marina kranar för alla typer av godshantering i hamnar och till sjöss. Produkterna inkluderar containerkranar för förflyttning från fartyg till lager, portalkranar på räls eller med gummidäck, grensletruckar, mobila hamnkranar, containerlyftar, fartygskranar, flytande kranar och offshore kranar. Verksamheten inom dessa områden kombineras inom marinkransdivisionen. Liebherr-MCCtec GmbH i Nenzing (Österrike) är styrande företag för den här produktdivisionen.

Tillverkning i Europa

Marinkransdivisionen har tillverkning vid fyra anläggningar i Europa: Liebherr-Werk Nenzing GmbH (Österrike), Liebherr Container Cranes Ltd. i Killarney (Irland), Liebherr Sunderland Works Ltd. (Storbritannien) och Liebherr-MCCtec Rostock GmbH (Tyskland). Ett komplett internationellt servicenätverk garanterar att det finns kvalificerad kundtjänst vid varje anläggning tillsammans med tillgång till originalreservdelar.

Produktsortiment för marina kranar

Liebherrs marinkransdivision levererar ett omfattande sortiment av produkter för alla typer av godshantering i hamnar och till sjöss.

Tillverkningsanläggningar

Liebherr utvecklar och tillverkar marina kranar på fyra platser i Europa.

Killarney (Irland)
Nenzing (Österrike)
Rostock (Tyskland)
Sunderland (Storbritannien)