21/08/2018 Liebherr expanderar i Sverige: Liebherr firar första åreti Eslöv med Öppet hus

Det blir Öppet Hus med minimässa i två dagar, när Liebherr firar första året på plats i skånska Eslöv.

Transportvägen 24, 241 38 Eslöv

Transportvägen 24, 241 38 Eslöv

Transportvägen 24, 241 38 Eslöv

I september är det precis ett år sedan Liebherr Sverige AB öppnade sin service- och försäljningsanläggning i Eslöv. Nu firas etableringen med ett Öppet Hus-arrangemang den 14-15 september, då även ett tiotal utrustningsleverantörer kommer att medverka.

Liebherr Sverige AB ägs av Liebherrs tyska moderbolag och har hand om försäljning och service av Liebherrs entreprenadmaskiner, materialhanterare, bandkranar och grundläggningsmaskiner i Sverige och Norge.

Liebherrs målsättning är att stärka sin position och att ytterligare öka försäljningen av maskiner i de två länderna. Anläggningen i Eslöv är ett steg i den riktningen och för att fira första året hålls nu ett Öppet Hus då en minimässa med ett tiotal utrustningsleverantörer deltar.

– Vi gläder oss åt resultatet av det första året i Eslöv och bjuder nu alla nuvarande och nya kunder att komma till anläggningen, träffa vår personal och se både Liebherrs maskiner och en del av de utrustningar som fungerar bra ihop med vårt maskinprogram, säger Liebherr Sverige AB:s vd Jörg Miethke i en kommentar.

Anläggningen i Eslöv har säljkontor med 400 kvadratmeters verkstadsyta anpassat för entreprenadmaskiner och materialhanterare som ägs av kunder i södra Sverige. I samma lokaler finns även servicekontor, samt teknisk support för bandkranar och grundläggningsmaskiner för kunder i både Sverige och Norge.