Descoperă lumea produselor Liebherr

Macarale turn

Liebherr oferă o gamă variată de macarale turn, unică prin versatilitatea sa. Aceasta include echipamente pentru toate categoriile de sisteme și dimensiuni, oferind tehnologia ideală de ridicare pentru orice tip de lucrări de construcții civile. Flexibilele macarale autoridicătoare și macaralele de capacitate mare cu platforma de rotire la partea superioară și-au dovedit utilitatea atât în proiecte de construcții de mici dimensiuni cât și în proiecte majore în toata lumea.

Macarale turn

Echipamente Terasiere

În aria utilajelor terasiere, Liebherr oferă o gamă variată de excavatoare hidraulice, buldozere, încărcătoare pe șenile și pe pneuri și încărcătoare cu braț telescopic. Componentele principale sunt dezvoltate și produse de Liebherr pentru a asigura astfel cele mai înalte standarde de calitate: elemente ale angrenajelor de rotire sau marș, rulmenți anti-frecare de mari dimensiuni, tamburi, componente electronice, motoare electrice și tablouri de comandă - toate acestea sunt produse in fabricile Liebherr

Echipamente Terasiere

Echipamente pentru fundații speciale

Echipamentele pentru fundațiile speciale nu trebuie să facă niciun compromis atunci când vine vorba despre eficiență în materie de costuri. Puternice în condiții extreme, rezistente în regim de anduranță, versatile în termeni de aplicații și ieftine în termeni de utilizare. Utilajele Liebherr pentru fundații speciale sunt recunoscute în toată lumea pentru performanță maximă și costuri de exploatare reduse.

Echipamente pentru fundații speciale

Tehnologia Betonului

Cu o gamă largă de stații de betoane fixe, betoniere și pompe de beton, Liebherr oferă soluția pentru orice necesitate atunci când vine vorba despre producția eficientă și transportul optim al betonului de înaltă calitate. Alte produse auxiliare utilizate în domeniul producției de beton precum benzi transportoare pentru betoniere, sisteme de control a stațiilor de beton sau sisteme de măsurare a umidității, completează gama oferită de Liebherr.

Tehnologia Betonului

Macarale mobile

Ca lider de piață internațională, Liebherr oferă un program extins de macarale mobile cu brațe telescopice și cu zăbrele, montate pe autoșasiu sau pe șenile. Puternice și de încredere, aceste mașini sunt destinate celor mai diverse tipuri de aplicații ce implică ridicarea de sarcini.

Macarale mobile

Domeniul de aplicare al macaralelor mobile Liebherr variază de la cea cu două axe de 35 tone la macarale de mare tonaj, cu o capacitate de ridicare de 1.200 de tone. Macaralele mobile pentru toate tipurile de teren și cele montate pe autoșasiu de camion cu brațe telescopice, macaralele compacte și, de asemenea, macaralele de mare tonaj cu braț cu zăbrele se deplasează rapid și sunt dislocate în întreaga lume. Brațele lungi, capacitățile de ridicare remarcabile și echipamentele adiționale asigură confort și siguranță, un nivel ridicat de flexibilitate și costuri eficiente, dar și timpi scurți de instalare și punere în funcțiune.

Macarale mobile

Macarale pe șenile

Macaralele pe șenile LR sunt utilizate în întreaga lume în cazul în care cele mai grele sarcini de ridicat trebuie deplasate în condiții de siguranță și eficiență economică. Macaralele impresionează prin capacități de ridicare extraordinare și momente de sarcină precum și înălțimi de ridicare mari la care pot ajunge. Printr-o versatilitate de excepție a sistemelor de braț și capacități de ridicare de până la 3000 de tone, acestea oferă un spectru deosebit de larg de posibilități în exploatare.

Macarale pe șenile

Macarale mobile pentru construcții

Macaralele mobile pentru construcții Liebherr din seria MK combină mobilitatea unei macarale mobile clasice cu avantajele funcționale ale unei macarale turn. Macaralele MK sunt proiectate pentru a fi asamblate de către un singur om printr-o simplă apăsare de buton. Denumite generic macarale tip taxi, ele sunt capabile să fie dislocate de mai multe ori pe zi. Construcția modernă a autoșasiului asigură o manevrabilitate optimă macaralei.

Macarale mobile pentru construcții

Macarale maritime

Pentru operarea eficientă în sectorul maritim, Liebherr produce o gama completă de macarale inovatoare.

Echipament portuar

Gama diversificată de produse oferă soluții optime pentru manipularea în siguranță a materialelor în porturi maritime sau interioare. Macarale mobile, instalate pe căi de rulare sau fixe permit transferul de marfă eficient folosind tehnologie de ultimă oră.

Echipament portuar

Macarale Offshore

Seria de macarale pentru aplicații offshore cuprinde inclusiv macarale cu brațul acționat prin intermediul cablurilor. Macaralele sunt oferite într-o gamă largă de dimensiuni și sunt adaptate pentru a satisface cerințele specifice ale clienţilor. Liebherr este listat în bazele de date "First Point Assessment Limited (FPAL)" și "Achilles Joint Qualification System" – baze de date de furnizori specifice industriei offshore

Macarale Offshore

Macarale de bord

Seria macaralelor de bord oferă soluții practice pentru operarea mărfurilor pe o gamă largă de tipuri de nave, precum și soluții personalizate pentru barje și nave de transfer marfă.Gama de echipamente cuprinde macarale cu braţe acționate prin intermediul cilindrilor hidraulici sau cablurilor, macarale pentru mărfuri vrac sau operare la cârlig, tip pod rulant și macarale pentru mărfuri grele. Macaralele pentru provizii și pentru furtunuri întregesc gama diversificată din seria macaralelor pentru nave.

Macarale de bord

Nave de transfer marfă

Având o gamă completă de macarale pentru pontoane și barje, Liebherr oferă soluții specifice nevoilor clienților pentru nave de transfer a tuturor tipurilor de marfă vrac.

Nave de transfer marfă

Răcire și congelare

Produsele pentru răcire și congelare marca Liebherr sunt recunoscute de zeci de ani pentru calitatea, fiabilitatea și longevitatea lor. Materialele de calitate superioară, prelucrarea perfectă până la cele mai mici detalii, display-ul și comenzile digitale, tehnologiile de producție din cele mai moderne sunt câteva argumente ce susțin numele Liebherr, atât în cazul produselor de uz casnic cât și în cazul produselor profesionale utilizate în comerț, gastronomie, producție ș.a.

Produsele pentru răcire și congelare pentru uz casnic

Congelatoarele, combinele frigorifice și frigiderele Liebherr pentru uz casnic se deosebesc printr-un design modern, eficiență tehnică și eficiență energetică. Gama de produse cuprinde atât frigidere suspendate de mici dimensiuni, combine și frigidere, lăzi frigorifice, frigidere pentru păstrarea alimentelor și pentru răcirea băuturilor cât și răcitoare pentru vinuri și vitrine pentru vinuri cu dispozitiv de control al temperaturii. Dezvoltarea continuă a aparatelor, optimizarea tuturor componentelor și funcțiile speciale cum sunt BioFresh și NoFrost asigură deja recunoscuta calitate și fiabilitate Liebherr care convinge zi de zi, de-a lungul multor ani.

Produsele pentru răcire și congelare pentru uz casnic

Produsele pentru răcire și congelare pentru uz profesional

Pentru răcire și congelare profesională Liebherr oferă o gamă specială cuprinzătoare. Pentru aplicații profesionale echipamentele trebuie să fie fiabile și să funcționeze perfect în condiții extreme. Aici intervine calitatea Liebherr: echipamentele pentru uz comercial îndeplinesc cerințele exigente ale clienților industriali datorită combinației dintre înalta performanță de răcire și finisajele și funcțiile de înaltă calitate.

Produsele pentru răcire și congelare pentru uz profesional

Tehnologia de prelucrare a roţilor dinţate și automatizare

Liebherr inovează și produce mașini și scule de prelucrare a roţilor dinţate și sisteme de automatizare de înaltă calitate. Produsele inovatoare se disting prin precizie ridicată, disponibilitate și ușurință în utilizare. În plus, clienții din întreaga lume apreciază remarcabila eficiență energetică și economia de costuri ale mașinilor și sistemelor Liebherr.

Mașini de tăiere

În gama mașinilor de tăiere se regăsesc maşini de tăiere cu freză-melc prin rulare, mașini de mortezat roți dințate precum și mașini de profilat și de rectificat pentru prelucrarea ușoară și dură a dinților cilindrici și canelurilor până la un diametru de 16.000 mm al piesei de prelucrat.

Mașini de tăiere

Sisteme de automatizare

Domeniul sistemelor de automatizare s-a impus pe scară largă furnizând soluții profesionale de automatizare. În acest sector, Liebherr dezvoltă și produce sisteme pentru automatizarea mașinilor-unelte precum și soluții inovatoare pentru automatizarea sistemelor şi unităţilor de producţie.

Sisteme de automatizare

Sculele de prelucrare a roţilor dinţate

Liebherr oferă o gamă largă de scule de danturat și de prelucrare uşoară şi dură în domeniul producerii de roți dințate și arbori canelați. Dezvoltările inovatoare și durata lungă de utilizare individualizează divizia companiei drept un partener de încredere.

Sculele de prelucrare a roţilor dinţate

Sisteme aerospațiale și de transport

Liebherr deține o experiență de mulți ani în domeniile sistemelor aerospațiale și de transport. Pe lângă componente de înaltă precizie, Grupul dezvoltă soluții de sisteme individuale.

Domeniul aerospațial

În strânsă cooperare cu fabricanții de aeronave și de motoare, Liebherr produce sisteme de control al zborului și de gestionare a traficului aerian, precum și trenuri de aterizare pentru o gamă largă de aeronave și motoare. În plus, Liebherr oferă un serviciu clienți OEM complet, bazat pe o rețea internațională de reparații și întreținere.

Domeniul aerospațial

Sisteme de transport

În sectorul sistemelor de transport, Liebherr dezvoltă și fabrică sisteme de climatizare și sisteme de acționare și alimentare cu energie pentru toate tipurile de vagoane feroviare. Pe lângă birourile de vânzări și unităţile de service ale Liebherr-Transportation Systems GmbH, clienții pot profita de unitățile internaționale de dezvoltare și service.

Sisteme de transport

Echipamente Miniere

De mulți ani Liebherr funcționează la cele mai înalte standarde în asigurarea operațiunilor de exploatări miniere în cariere cu echipamente miniere și de transport de calitate superioară. Datorită tehnologiilor inovatoare, componentelor durabile și service-ului complet la fața locului, camioanele și excavatoarele noastre miniere de mari dimensiuni asigură – chiar și în cele mai grele condiții – că operațiunile de exploatări miniere sunt fiabile, economice și rămân eficiente atât din punctul de vedere al timpului, cât și al costurilor.

Excavatoare miniere

Pe lângă performanța lor superioară, excavatoarele miniere Liebherr, pot cântări până la 800 tone și asigură o funcționare facilă și un nivel ridicat de confort și facilități de întreținere. Toți acești factori acționează împreună pentru menținerea costurilor pe tonă la un nivel minim. Inginerii și tehnicienii noștri de pe teren pot adapta mașinile gigant la cerințele individuale de la fața locului.

Excavatoare miniere

Camioane pentru minerit

Gama Liebherr de camioane diesel-electrice folosite la activitățile de exploatare minieră a fost proiectată pentru sarcini utile de până la 360 tone. Conceptul fiabil de acționare diesel-electrică este foarte economic din punctul de vedere al costurilor. Sistemul internaţional de service asigură disponibilitatea acestor echipamentul şi lucrul fără întreruperi. Experții noștri asigură întreținere și consultanță calificată, iar rețeaua noastră internațională de service asigură livrare rapidă de piese de schimb originale pentru a permite mașinilor revenirea rapidă la lucru.

Camioane pentru minerit

Componente

Liebherr dezvoltă și produce componente de înaltă performanță pentru domeniile acționărilor mecanice, hidraulice și electrice și tehnologia de comandă. Componentele și sistemele sunt folosite în fabricarea mașinilor Grupului Liebherr precum și de numeroși clienți externi, cum ar fi industria energiei eoliene și cea aviatică, sisteme descentralizate de energie, utilaje de construcții și echipamente agricole, vehicule comerciale și aplicații maritime, precum și fabricanți de motoare.

Componente

Echipamente industriale

În domeniul echipamentelor industriale Liebherr oferă o gamă variată de utilaje și tehnologii special proiectate pentru aplicații industriale, furnizând utilaje specializate și soluții pentru diferite serii de aplicații.

Echipamente industriale