Fedezze fel a Liebherr termékvilágát

Forgó toronydaruk

A Liebherr olyan sokoldalú daruválasztékot kínál, mint senki más. Ez magában foglalja az összes rendszer és méretosztály gépeit, és minden magasépítési feladathoz a megfelelő emelőberendezéseket kínálja. A flexibilis, gyorsan összeszerelhető toronydaruk és a nagy teljesítőképességű felülforgó modellek ugyanúgy jól beváltak a lakásépítésben, mint a nagy ipari projekteknél az egész világon.

Forgó toronydaruk

Földmunkák

A földmunkák területén a Liebherr széleskörű választékot kínál hidraulikus és hidrosztatikus köteles kotrógépekből, valamint lánctalpas egyengető- és rakodógépekből, teleszkópos rakodógépekből, kerekes rakodógépekből és derékcsuklós dömperekből. A vállalkozás többek között azzal biztosítja a kiváló minőséget, hogy a gépekben használt legfontosabb szerkezeti egységeket és alkatrészeket saját maga gyártja. Ezek közé tartoznak például a dízelmotorok, valamint a nagy számú hidraulika-, hajtás- és elektronikus alkatrészek.

Földmunkák

Speciális mélyépítési munkák

A speciális mélyépítési munkáknál csak a kemény tények számítanak. A speciális mélyépítőgépeknek ezért megalkuvás nélkül rentábilisnak kell lenniük: nagy teljesítmény extrém körülmények között, megbízhatóság tartós használat közben, sokoldalú alkalmazhatóság és kedvező költségű üzemeltetés. Maximális teljesítmény és gazdaságosság – erről ismertek a Liebherr speciális mélyépítőgépei világszerte.

Speciális mélyépítési munkák

Betontechnológia

A betonkeverők, a betonmixerek és a betonszivattyúk nagy választékával a Liebherr minden igényhez a megfelelő megoldást kínálja a jó minőségű beton gazdaságos előállítása és optimális szállítása terén. A betontechnológia terén olyan további termékek teszik teljessé a választékot, mint például szállítószalagok betonmixerekhez, berendezésvezérlések vagy nedvességmérő rendszerek.

Betontechnológia

Mobil és lánctalpas daruk

Piacvezetőként a Liebherr cég széles körű választékot kínál teleszkópos és rácsos gémszerkezetű járműdarukból mobil és lánctalpas járószerkezeteken. Nagy teljesítménnyel és megbízhatóan oldják meg a gépek a legkülönbözőbb emelési feladatokat.

Mobil daruk

A Liebherr mobil daruk palettája a kéttengelyes, 35 tonnás darutól egészen az 1200 tonna megengedett teherbírású nehéz darukig terjed. A nagy sebességgel közlekedő, terepjáró mobil darukat és a teleszkópgémes darukat, a kompakt, valamint a nagy teherbírású rácsos gémszerkezetű darukat világszerte használják. Hosszú darugémek, nagy teherbírás és széles körű kényelmi és biztonsági berendezések, valamint rövid előkészületi idők gondoskodnak a flexibilitásról és a gazdaságosságról.

Mobil daruk

Lánctalpas daruk

Az LR lánctalpas darukat világszerte mindenütt ott használják, ahol a legnehezebb terheket kell biztonságosan és gazdaságosan mozgatni. Kitűnő teherbírásukkal és terhelőnyomatékukkal, nagy emelési magasságukkal és kinyúlásukkal ezek a daruk igazán meggyőzőek. A rendkívül változó gémrendszerek, és az akár 3000 tonnás teherbírások különösen széles alkalmazási spektrumot nyújtanak.

Lánctalpas daruk

Mobil épületdaruk

A Liebherr cég MK gyártási sorozatú mobil épületdarui egyesítik a klasszikus járműdaru mozgékonyságát a forgó toronydaru funkcionális előnyeivel. Az MK gyártási sorozatú darukat gombnyomásos, egyemberes összeszereléshez terveztük. Az úgynevezett taxidarukkal a napi többféle alkalmazás sem probléma. A modern autódaru-alváz optimális manőverezőképességet garantál.

Mobil épületdaruk

Tengeri daruk

A tengeri szállítások területén az áruk hatékony átrakodásához a Liebherr innovatív daruk széles választékát gyártja.

Port Equipment (kikötői berendezések)

A sokoldalú termékpaletta optimális megoldásokat kínál tengeri és folyami kikötőkben az áruk súrlódásmentes átrakodásához. Mobil, sínen mozgó és fixen telepített daruk, ill. emelővillás gépek teszik lehetővé a hatékony áruszállítást a technika legújabb állása alapján.

Port Equipment (kikötői berendezések)

Offshore (parti) daruk

Az offshore (parti) daruk gyártási sorozata az innovatív kötélcsörlős és himbaszerkezetes daruk széles körű portfólióját foglalja magában. A darukat a különbözőbb rendszerméretekben ajánljuk, és a vevők speciális igényeihez igazítva méretezzük.

Offshore (parti) daruk

Hajódaruk

A hajódaruk gyártási sorozata a gyakorlatnak megfelelő megoldásokat nyújt az áruk különböző típusú hajók közötti átrakodásához, valamint méretre szabott megoldásokat az uszályokhoz és átrakóhajókhoz. A paletta magában foglalja a kötélvezetésű és billentőhengeres fedélzeti darukat, markoló-, híd- és nehéz darukat. Élelmiszerszállító és tömlős daruk teszik egésszé a hajódaru-sorozatok átfogó választékát.

Hajódaruk

Floating Transfer Solutions

Az uszályokhoz és átrakóhajókhoz gyártott ponton- és uszálydaruk széles körű palettájával a Liebherr vevőspecifikus megoldásokat kínál mindenfajta áru hatékony átrakodásához.

Floating Transfer Solutions

Hűtés & fagyasztás

A Liebherr hűtő- és fagyasztókészülékei évtizedek óta minőséget, megbízhatóságot és hosszú élettartamot képviselnek. Az innovatív technológiáknak és a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően készülékeink különösen komfortosak és energiahatékonyak. Ez érvényes mind a magánháztartásokra, mind pedig a professzionális használatra a kereskedelem, a kézműipar, a gasztronómia, az ipar és a labortechnika terén.

Hűtés & fagyasztás

Hűtő- és fagyasztókészülékek a magánháztartások számára

A magánháztartások számára készült hűtőszekrényeink, fagyasztószekrényeink, valamint ezek kombinációi kiemelkednek modern dizájnjukkal, műszaki teljesítőképességükkel és kényelmes kezelhetőségükkel. A választék a beépített és álló hűtőkészülékektől a fagyasztóládákon és side-by-side készülékeken át a bortemperáló- és borklímaszekrényekig terjed. A készülékek a mindennapi életben igazán meggyőzőek olyan gyakorlati funkcióikkal és különleges felszereltségükkel, mint például a BioFresh vagy NoFrost.

Hűtő- és fagyasztókészülékek a professzionális használathoz

Az ipari hűtési és fagyasztási igényekhez a Liebherr terjedelmes speciális választékot kínál. A durva professzionális használat esetén a készülékeknek extrém körülmények között is megbízhatóan és tökéletesen kell működniük. Itt beválik a Liebherr minőség. A nagy hűtési teljesítmény, a minőségi kidolgozás és felszereltség kombinációjával ipari készülékeink teljesítik az ipari vevők professzionális igényeit.

Fogazástechnológia & automatizálás

A Liebherr kiváló minőségű fogazógépeket, fogazószerszámokat és automatizálási rendszereket fejleszt és gyárt. Az innovatív termékek nagy pontosságukkal, felhasználhatóságukkal és felhasználóbarát jellegükkel emelkednek ki. A vevők továbbá világszerte nagyra értékelik a gépek és rendszerek energiahatékonyságát és gazdaságosságát.

Fogazógépek

A fogazógépek választéka felöleli a lefejtő fogmarógépeket, a lefejtő fogvésőgépeket, valamint a profil- és lefejtő fogköszörűgépeket hengeres fogaskerekek puha és kemény finommegmunkálásához 16 000 mm munkadarab-átmérőig.

Fogazógépek

Automatizálási rendszerek

Az automatizálási rendszerek területe világszerte az automatizált megoldások specialistájaként szerzett elismerést magának. Ebben a szegmensben fejleszt és gyárt a Liebherr a szerszámgépek automatizálásához rendszereket, valamint innovatív megoldásokat a gyártás- és gyártmányautomatizálás területén.

Automatizálási rendszerek

Fogazószerszámok

A Liebherr fogazószerszámok széles körű választékát kínálja akár kemény-megmunkáláshoz is a fogaskerékgyártás területén. Az innovatív fejlesztések és a magas éltartamok a vállalkozási területet emellett megbízható partnerként tüntetik ki.

Fogazószerszámok

Aerospace & közlekedéstechnika

A Liebherr több éves tapasztalattal rendelkezik a légi közlekedés és a közlekedéstechnika területén. A magas precizitású alkatrészek mellett a cégcsoport egyedi rendszermegoldásokat fejleszt.

Aerospace

Szoros együttműködésben a repülőgép- és motorgyártókkal a Liebherr a légi közlekedés területén repülésvezérlő és repülésmenedzsment rendszereket, valamint különböző repülőgép- és motorprogramokhoz futóműveket gyárt. Továbbá az egész világra kiterjedő javító és karbantartóhálózata alapján átfogó OEM vevőszolgálatot kínál.

Aerospace

Közlekedéstechnika

A közlekedéstechnika területén a Liebherr légkondicionáló berendezéseket, valamint működtető és áramellátó rendszereket fejleszt és gyárt mindenfajta síneken közlekedő járműkhöz. A Liebherr-Transportation Systems GmbH értékesítési és szervizállomásai mellett világszerte a vevők rendelkezésére állnak a cégcsoport fejlesztő és szerviz telephelyei.

Közlekedéstechnika

Bányászat

A Liebherr sok év óta állít mércét fejtési és szállítógépeivel a külszíni bányák létesítményei terén. Az innovatív technológiáknak, a hosszú élettartamú alkatrészeknek és az átfogó helyszíni szerviznek köszönhetően a nagy dömperek és bányászati kotrógépek a legextrémebb körülmények között is gondoskodnak arról, hogy a külszíni fejtést megbízhatóan, gazdaságosan és hatékonyan végezze.

Bányászati kotrógépek

A Liebherr akár 800 tonnás, nehéz bányászati kotrógépei a nagy teljesítőképességük mellett egyszerű kezelést, valamint sok kényelmet és könnyű szervizszolgáltatást nyújtanak. Ez mind hozzájárul ahhoz, hogy a fejtés tonnánkénti anyagköltségeit minimális szinten tarthassa. Mérnökeink és alkalmazástechnikusaink a működés helyén fennálló mindenkori körülményekhez igazítják a nagy gépeket.

Bányászati kotrógépek

Dömperek

A Liebherr dízel-elektromos dömperei akár 360 metrikus tonna hasznos terhelésre vannak méretezve. A jól bevált dízel-elektromos hajtáskoncepció maximális gazdaságosságot biztosít. Nagy dömpereink minden használati helyén komplett szerviz áll rendelkezésre. Szakértők biztosítják a minősített karbantartást és tanácsadást, valamint gondoskodnak a gyors pótalkatrész-szállításról.

Dömperek

Alkatrészek

A Liebherr nagy teljesítőképességű alkatrészeket fejleszt és gyárt a mechanikus, hidraulikus és elektromos hajtás- és vezérléstechnika területein. Az alkatrészek és rendszerek a cégcsoport gépeiben és számos külső ügyfélnél kerülnek felhasználásra, például a szélenergia iparban és a légi közlekedésben, decentralizált energiarendszerekben, építőipari gépekben és mezőgazdasági gépekben, haszonjárművekben és tengeri alkalmazásokban vagy motorgyártóknál.

Alkatrészek

Ipari kivitelű gépek

A legkülönfélébb áru rakodására Liebherr komplett, egyedi igényekhez igazított gépekkel és technológiákkal rendelkezik.
Ide tartoznak a kikötői átrakógépek mellett a speciálisan a munka fajtájához alakított markolók, köteles kotrók, homlokrakodók és lánctalpas rakodógépek: Kikötői átrakó daruk, hajódaruk, rechstacker, konténer átrakó daruk, gumikerekes ipari markolók, lánctalpas ipari markolók, köteles kotrók, homlokrakodógépek, teleszkópos rakodógépek, lánctalpas rakodógépek.

Ipari kivitelű gépek