Tutustu Liebherrin tuotevalikoimaan

Rakennusnosturit

Liebherr tarjoaa todella monipuolisen nosturivalikoiman. Valikoima kattaa kaikki järjestelmät ja kokoluokat ja tarjoaa sopivan nosturitekniikan jokaiseen rakennuskohteeseen. Joustavakäyttöiset ja nopeasti koottavat nosturit ja tehokkaat yläkääntöiset mallit sopivat niin talonrakentamiseen kuin suuriin teollisiin projekteihin kaikkialla maailmassa.

Rakennusnosturit

Maansiirtokoneet

Maansiirto puolella Liebherr tarjoaa kattavan sarjan hydraulisia kaivukoneita, hydraulisia köysikaivukoneita, puskutraktoreita, telakuormaajia, kurottajia, pyöräkuormaajia ja kaivosajoneuvoja. Korkean laatutason varmistamme valmistamalla suurimman osan komponenteista itse. Näihin kuuluvat esimerkiksi dieselmoottorit sekä monet erilaiset hydrauliikan, vaihteiston ja elektroniikan komponentit.

Maansiirtokoneet

Erikoiskaivukoneet

Näiden koneiden suorituskyky on oltava huippuluokkaa. Niiden on täytettävä asiakkaiden korkeimmatkin vaatimukset. Koneet ovat tehokkaita äärimmäisissäkin käyttöolosuhteissa ja ehdottoman luotettavia jatkuvassa käytössä. Koneissa on monipuoliset käyttöominaisuudet sekä edulliset käyttökustannukset. Koneissa yhdistyy paras mahdollinen tehokkuus ja taloudellisuus. Näiden ominaisuuksien ansiosta Liebherrin koneet ovat tunnettuja kautta maailman.

Erikoiskaivukoneet

Betonisekoitinteknologia

Liebherr tarjoaa laajan valikoiman betoniasemia, sekoitinajoneuvoja ja betonipumppuja joista jokainen asiakas löytää itselleen sopivan ratkaisun laadukkaan betonin taloudelliseen valmistukseen sekä optimaaliseen kuljetukseen. Valikoimaa täydentävät muut betonin tuotantoon kuuluvat tuotteet kuten kuljetushihnat sekoitinajoneuvoihin, laitteistonohjausjärjestelmät ja kosteudenmittausjärjestelmät.

Betonisekoitinteknologia

Ajoneuvonosturit ja tela-alustaiset nosturit

Liebherr tarjoaa maailman johtavana valmistajana monipuolisen valikoima teleskooppi- ja ristikkopuomillisia ajoneuvonostureita ja tela-alustaisia nostureita. Nämä tehokkaat ja luotettavat nosturit sopivat mitä erilaisimpiin nostotehtäviin.

Ajoneuvonosturit

Liebherrin ajoneuvonostureiden kattavan valikoiman pienin malli on kaksiakselinen 35 tonnin ajoneuvonosturi ja voimakkain malli on 1200 tonnin nostokyvyn tarjoava raskaiden kuormien ajoneuvonosturi. Liebherrin nopeita ja maastokelpoisia nostureita, kuorma-autoalustaisia teleskooppinostureita, kompaktinostureita sekä raskaiden kuormien nostoon tarkoitettuja ristikkopuominostureita käytetään ympäri maailmaa. Ajoneuvonostureiden pitkä puomi, suuri nostokyky, monipuoliset mukavuus- ja turvallisuusvarustukset sekä lyhyet kokoamisajat takaavat joustavan ja taloudellisen työskentelyn.

Mobiilinosturit

Tela-alustaiset nosturit

Tela-alustaisia LR-nostureita käytetään kaikkialla maailmassa erittäin raskaiden kuormien turvalliseen ja taloudelliseen siirtämiseen. Nämä nosturit vakuuttavat erinomaisella nostokyvyllään ja kuormamomentillaan sekä suurella nostokorkeudellaan ja käyttösäteellään. Ne tarjoavat erityisen monipuoliset käyttömahdollisuudet muunneltavien puomijärjestelmiensä ja jopa 3000 tonnin nostokykynsä ansiosta.

Tela-alustaiset nosturit

Kuljetettavat rakennusnosturit

Kuljetettavissa rakennusnostureissa yhdistyvät klassisten ajoneuvonostureiden liikkuvuus sekä torninostureiden käytännöllisyys. MK-sarjan nosturit on suunniteltu koottaviksi pelkällä napin painalluksella. Paikasta toiseen ajettavina nostureina niitä voidaan käyttää saman päivän aikana monissa eri rakennuskohteissa. Uudenaikainen autonosturialusta takaa optimaalisen ajettavuuden.

Kuljetettavat rakennusnosturit

Merinosturit

Liebherrin valmistusohjelma sisältää kattavan valikoiman nostureita merialan tehokkaaseen kuormankäsittelyyn.

Satamalaitteet

Monipuolinen tuotevalikoimamme tarjoaa erinomaiset ratkaisut kitkattomaan kuomankäsittelyyn meri- ja sisävesisatamissa. Kuljetettavat, raiteilla kulkevat tai kiinteästi asennetut nosturit ja kurottajat mahdollistavat tehokkaan ja nykyaikaisen tavaraliikenteen.

Satamalaitteet

Offshorenosturit

Offshorenostureiden sarjaan kuuluu kattava valikoima köysi- ja työntötaittoisia nostureita. Nosturisarja sisältää monia eri kokoluokkia ja nosturit on helppo räätälöidä vastaamaan asiakaskohtaisia vaatimuksia.

Offshorenosturit

Laivanosturit

Laivanostureiden valikoima tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja tavarankäsittelyyn monille erilaisille laivoille sekä räätälöityjä ratkaisuja proomuille ja siirtolaivoille. Laivanostureiden sarjaan kuuluu köysitaittoisia ja sylinteritaittoisia nostureita, kouranostureita, siltanostureita ja raskaan kuorman nostureita. Elintarvike- ja letkunkäsittelynosturit täydentävät laivanostureiden kattavaa sarjaa.

Laivanosturit

Floating Transfer Solutions

Liebherr tarjoaa kattavalla siirtolaivoille tai proomuille tarkoitetuilla ponttoni- ja proomunostureiden sarjallaan asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja kaikkien kuormien tehokkaaseen käsittelyyn.

Floating Transfer Solutions

Jääkaapit ja pakastimet

Liebherrin jääkaapit ja pakastimet ovat jo vuosikymmenien ajan olleet tunnettuja laadustaan, luotettavuudestaan ja pitkästä käyttöiästään. Laitteemme ovat erittäin helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita innovatiivisten teknologioiden ja laadukkaiden materiaalien ansiosta. Tämä pätee yhtä lailla kotitalouksissa käytettäviin laitteisiin kuin myös ammattikäyttöön tarkoitettuihin malleihin.

Kotitalouskäyttöön tarkoitetut jääkaapit ja pakastimet

Kotitalouskäyttöön tarkoitetut jääkaapit, pakastimet ja jääkaappi-pakastinyhdistelmät ovat uudenaikaisia, tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Sarjaan kuuluu integroituja ja vapaasti sijoitettavia jääkaappeja, säiliöpakastimia, side-by-side-kaappeja sekä jäähdyttäviä ja lämpötilaltaan säädettäviä viinikaappeja. Joka päiväisessä käytössä laitteemme vakuuttavat käytännöllisyydellään ja erikoitoiminnoillaan, kuten esimerkiksi BioFresh ja NoFrost toiminnoillaan.

Kotitalouskäyttöön tarkoitetut jääkaapit ja pakastimet

Suurtalouskylmälaitteet

Liebherr tarjoaa kattavan valikoiman jääkaappien ja pakastimien erikoismalleja. Näiltä laitteilta vaaditaan luotettavuutta, kestävyyttä ja varmuutta kovassa käytössä ja äärimmäisissä olosuhteissa. Liebherrin laatu takaa erinomaisen kestävyyden. Suurtalouskylmälaitteet täyttävät kovatkin vaatimukset suuren jäähdytystehonsa, korkean laatunsa ja erinomaisen varustelunsa ansiosta.

Ammattikäyttöön tarkoitetut jääkaapit ja pakastimet

Hammasjyrsimet ja automaatio

Liebherr kehittää ja valmistaa korkealaatuisia hammasjyrsimiä, jyrsinteriä ja automaatiojärjestelmiä. Innovatiiviset tuotteemme ovat erittäin tarkkoja, käyttövarmoja ja helppokäyttöisiä. Asiakkaat ympäri maailmaa arvostavat koneidemme ja järjestelmiemme erinomaista energiatehokkuutta ja taloudellisuutta.

Hammasjyrsimet

Hammasjyrsimien valikoima sisältää hammasvierintäjyrsimet, vierintäpistokoneet sekä profiili- ja vierintähiomakoneet lieriöhammastusten pehmeään ja kovaan hienotyöstöön maks. Ø16.000mm:n työkappaleissa.

Hammasjyrsimet

Automaatiojärjestelmät

Automaatiojärjestelmien alalla olemme kautta maailman arvostettu automaatioratkaisujen erikoisosaajana. Liebherr kehittää ja valmistaa tämän segmentin työstökoneiden automaatiojärjestelmiä sekä innovatiivisia tuotanto- ja tehdasautomaation ratkaisuja.

Automaatiojärjestelmät

Jyrsinterät

Liebherr tarjoaa kattavan valikoiman jyrsinteriä hammaspyörien valmistuksessa tarvittavaan pehmeään ja kovaan työstöön. Asiakkaat pitävät tuotevalikoimaamme luotettavana innovatiivisten ja kestävien tuotteidensa ansiosta.

Jyrsinterät

Ilmailuteknologia ja liikenneteknologia

Liebherrillä on erittäin pitkä kokemus ilmailuteknologiasta ja liikenneteknologiasta. Huipputarkkojen komponenttien ohella kehitämme myös yksilöllisiä järjestelmäratkaisuja.

Ilmailuteknologia

Liebherr valmistaa tiiviissä yhteystyössä lentokone- ja moottoritehtaiden kanssa lennonohjaus- ja lennonvalvontajärjestelmiä sekä laskutelineitä lentokone- ja moottoriohjelmille. Tämän lisäksi Liebherr tarjoaa kattavan asiakaslähtöisen OEM-huoltopalvelun perustuen maailman laajuiseen huolto ja ylläpito verkoston.

Ilmailuteknologia

Liikenneteknologia

Liikenneteknologian alalla Liebherr kehittää ja valmistaa ilmastointilaitteita sekä erilaisia raideajoneuvojen käyttö- ja virransyöttöjärjestelmiä. Liebherr-Transportation Systems GmbH:n myynti- ja huoltopisteiden ohella asiakkaat hyötyvät myös yrityksen maailman laajuisesta kehitys- ja huoltopalveluista.

Liikenneteknologia

Kaivostyökoneet

Liebherrin dieselsähkökäyttöiset kaivosajoneuvot on tarkoitettu jopa 360 metritonnin kuormille. Luotettava dieselsähkökäyttöinen moottorikonsepti varmistaa parhaan taloudellisuuden. Ammattitaitoinen huoltopalvelumme on käytettävissä kaivoajoneuvojemme kaikilla käyttöpaikoilla. Asiantuntijamme takaavat laadukkaan huollon ja neuvonnan sekä huolehtivat varaosien nopeasta toimituksesta.

Tela-alustaiset kaivukoneet

Liebherrin jopa 800 tonnin painoiset kaivukoneet ovat erittäin tehokkaita ja helppokäyttöisiä, ja takaavat lisäksi erinomaisen käyttömukavuuden ja huollettavuuden. Näiden etujen ansiosta tonnikohtaiset louhintakustannukset saadaan minimoitua. Insinöörimme ja teknikkomme räätälöivät suuret kaivukoneet kunkin käyttöpaikan vaatimusten mukaisiksi.

Tela-alustaiset kaivukoneet

Kaivosajoneuvot

Liebherrin dieselsähkökäyttöiset kaivosajoneuvot on tarkoitettu maks. 360 metrisen tonnin kuormille. Luotettava dieselsähkökäyttöinen moottorikonsepti varmistaa parhaan taloudellisuuden. Ammattitaitoinen huoltopalvelumme on käytettävissä kaivoajoneuvojemme kaikille käyttöpaikoilla. Asiantuntijamme takaavat laadukkaan huollon ja neuvonnan ja huolehtivat varaosien nopeasta toimituksesta.

Kaivosajoneuvot

Komponentit

Liebherr kehittää ja valmistaa laadukkaita komponentteja mekaanisten, hydraulisten ja sähköisten käyttö- ja ohjaustekniikoiden saralle. Näitä komponentteja ja järjestelmiä käytetään Liebherrin omissa tuotteissa kuin myös monien muiden valmistajien tuotteissa kuten esimerkiksi tuulimylly- ja lentokoneteollisuudessa, hajautetuissa energiajärjestelmissä, rakennus- ja maatalouskoneissa, hyötyajoneuvoissa, laivoissa ja moottoreissa.

Komponentit

Rahtitavarankäsittely

Liebherr tarjoaa laajan valikoiman koneita ja teknologioita kaikenlaiseen rahtitavarankäsittelyyn esimerkiksi sarjan merirahtivarankäsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima hydraulisia kaivukoneita, hydraulisia tela-alustaisia nostureita sekä pyörä- ja telakuormaajia.

Rahtitavarankäsittely

Hotelleja Itävallassa, Irlannissa ja Saksassa

Liebherr-Yhtymä omistaa kuusi huippuluokan hotellia. Näissä hotelleissa on yhteensä lähes 1500 vuodepaikkaa. Kolme näistä hotelleista, Europe, Dunloe Castle ja Hotel Ard na Sidhe sijaitsevat omissa laajoissa puistoissa ja puutarhoissa Irlannin idyllisessä Kerryn maakunnassa. Satumaiset maisemat ympäröivät myös Interalpen-Hotel Tyrolia Buchenissa ja Löwen-Hotellia Schrunsissa Itävallassa.

Hotellia