Gå på opdagelse i en verden af produkter fra Liebherr

Tårnkraner

Liebherr tilbyder et kranprogram, som i sin alsidighed er som ingen anden. Den dækker udstyr til alle systemer og størrelser og tilbyder den korrekte løfteteknologi til enhver anlægsopgave. Fleksible semimobile kraner og tårnkraner med høj kapacitet har bevist sig at være effektive til både boligkonstruktioner og for større byggeprojekter i hele verden.

Tårnkraner

Jordarbejde

Inden for området jordflytning tilbyder Liebherr et omfattende program af hydrauliske gravemaskiner, industrikraner på bånd såvel som dozere og læssemaskiner på bånd, teleskoplæssere, gummihjulslæssere og artikulererede dumpere. Alle hovedkomponenterne er udviklet og produceret af Liebherr for at sikre den højeste kvalitet. Blandt disse er dieselmotorer og en række forskellige komponenter til hydraulik, gearkasser og elektroniske systemer.

Jordarbejde

Special dybdefundering

Når det kommer til dybdefunderingsopgaver, gælder kun de kolde facts. Udstyr til dybdefundering skal være kompromisløst, omkostningseffektivt, kraftfuldt selv under ekstreme forhold, pålidelig i non-stop operationer, alsidig hvad angår anvendelsen og billig i drift. Maksimal ydelse og økonomi - Liebherr special dybdefunderingsmaskiner er verdenskendt for dette.

Dybdefunderingsmaskiner

Betonteknologi

Med et stort udvalg af stationære blandeanlæg, betonkanoner og betonpumper tilbyder Liebherr den rigtige løsning for ethvert behov, når det gælder omkostningsbevidst produktion og optimal transport af færdigblandet kvalitetsbeton. Yderligere betonrelaterede produkter, såsom betonaflæsningsbånd for betonkanoner, kontrolsystemer for blandeanlæg og fugtmålesystemer kompletterer programmet.

Betonteknologi

Mobilkraner og Bæltekraner

Som førende på det internationale marked tilbyder Liebherr et omfattende program af mobilkraner med teleskop- og gittermastbom på mobil- og bæltechassis. Kraftfulde og pålidelige håndterer maskinerne mange forskelligartede løfteopgaver.

Mobilkraner

Omfanget af Liebherr mobilkraner spænder fra to-akslede 35 tons kraner til tunge kraner med en løfteevne på 1.200 tons. Hurtige terrængående mobilkraner og lastbilmonterede teleskopkraner, kompakte kraner og også tunge gittermastkraner bliver anvendt rundt omkring i verden. Lang bom, stor løftekapacitet og omfattende bekvemmelighed og sikkerhedsudstyr sikrer en høj grad af fleksibilitet og omkostningseffektivitet, ligesom de korte set-up tider også gør.

Mobilkraner

Bæltekraner

LR bæltekraner anvendes rundt om i verden, hvor de tungeste byrder skal flyttes sikkert og økonomisk. Kranerne imponerer ved fremragende løftekapacitet og lastmomenter, store løftehøjder og rækkevidder. Med enestående variation i bom-systemer og løftekapacitet på op til 3000 tons, tilbyder de et særdeles bredt spektrum af anvendelsesmuligheder.

Bæltekraner

Mobile konstruktionskraner

Liebherr’s mobile konstruktionskran i MK serien kombinerer mobiliteten af den klassiske mobilkran med tårnkranens funktionelle fordele. MK kraner er udviklet til at kunne håndteres af én mand ved tryk på knap. Som såkaldte taxa-kraner er de i stand til at blive indsat til flere opgaver om dagen. Den moderne autokrans chassis sikrer optimal manøvredygtighed.

Mobile konstruktionskraner

Maritimkraner

For effektiv godshåndtering i den maritime sektor producerer Liebherr en omfattende række innovative kraner.

Havnekraner

Det vidtspændende produktprogram indeholder optimale løsninger for problemfri godshåndtering i kyst- og indlandshavne. Mobilkraner, skinnekraner og permanent monterede kraner og stakkere sørger for effektiv godstransport med topmoderne teknologi.

Havnekraner

Offshore-kraner

Serien af offshore-kraner omfatter innovative wirevippearmskraner. Kranerne kan fås i mange forskellige størrelser og er tilpasset, så de opfylder kundespecifikke krav. Liebherr er med i de industrispecifikke leverandørdatabaser "First Point Assessment Limited (FPAL)" og "Achilles Joint Qualification System".

Offshore-kraner

Skibskraner

Skibskranserien indeholder praktisk orienterede løsninger til godshåndtering til en bred vifte af skibstyper samt skræddersyede løsninger til pramme og omladningsfartøjer. Produktudbuddet omfatter wirevippearmskraner, cylindervippearmskraner, grabkraner, brokraner og kraner til tunge løft. Stykgodskraner afrunder det store program i skibskranserien.

Skibskraner

Flydekraner

Med sit vidtspændende udbud af ponton- og pramkraner til brug på omladningsfartøjer eller pramme tilbyder Liebherr kundespecifikke løsninger til effektiv godshåndtering af alt slags stykgods.

Flydekraner

Køle- og fryseskabe til den private husholdning

Liebherr's køle- og fryseskabe samt kombinerede køle-/fryseskabe karakteriseres af moderne design, effektivitet samt brugervenlighed. Sortimentet indeholder såvel fuldintegrerbare som fritstående apparater samt frysebokse, side-by-side-løsninger og vinkøleskabe. Udstyret imponerer i dagligdagen takket være praktiske funktioner samt specielle features så som BioFresh og NoFrost.

Husholdningsapparater

Gearingsteknologi & automatisering

Liebherr udvikler og producerer tandhjulsfræsemaskiner og tandhjulsfræseværktøj og automatiseringssystemer af høj kvalitet. De innovative produkter udmærker sig ved deres høje præcision, tilgængelighed og brugervenlighed. Desuden værdsætter kunder over hele verden den enestående energie- og omkostningseffektivitet ved disse maskiner og systemer.

Gearfræsemaskiner

Gearfræsemaskinprogrammet omfatter gearsnekkefræsemaskiner, gearhøvlemaskiner samt gearprofil- og slibemaskiner til blød og hård bearbejdning af cylindriske tænder og splines til emner med en diameter op til 16,000mm.

Gearfræsemaskiner

Automatiseringssystemer

Området for automatiseringssystemer har etableret sig på globalt plan som en specialist for automatiseringsløsninger. På dette område udvikler og producerer Liebherr systemer til automatisering af værktøjsmaskiner samt innovative løsninger til automatiseret produktion.

Automatiseringssystemer

Gear skæreværktøj

Liebherr tilbyder et omfattende udvalg af gearskæreværktøjer for blød såvel som hård bearbejdning inden for tandhjuls- og splineproduktion. Innovativ udvikling og lang servicelevetid kendetegner virksomhedsdivisionen som en pålidelig partner.

Gearskæreværktøj

Rumfart og transportsystemer

Liebherr har mange års erfaring inden for rumfart og transportsystemer. Ud over høje præcisionskomponenter udvikler koncernen individuelle systemløsninger.

Rumfart

I tæt samarbejde med flyproducenter og motorfabrikanter producerer Liebherr ”Flight Control Systems” og ”Air Management Systems” samt landingsstel til en lang række af fly og motorprogrammer. Desuden tilbyder Liebherr en omfattende OEM kundeservice baseret på et verdensomspændende reparations- og vedligeholdelsesnetværk.

Rumfart

Transportsystemer

I transportsystemsektoren udvikler og producerer Liebherr klimaanlæg samt betjenings- og strømforsyningssystemer til alle former for jernbanevogne. Ud over salgskontorer og servicestationer fra Liebherr-Transport Systems GmbH kan kunderne drage fordel af koncernens globale udviklings- og servicelokationer.

Transportsystemer

Minedrift

Liebherr har i mange år arbejdet med høje standarder inden for levering af minedrifts- og transportudstyr i topkvalitet til minearbejde i åbne brud. Takket være innovative teknologier, holdbare komponenter og en omfattende on-site service, sikrer vores store minedriftsdumpere og minedriftsgravemaskiner, at minearbejdet er pålidelig, økonomisk og forbliver både tids- og omkostningseffektiv – selv under de hårdeste betingelser.

Gravemaskiner til minedrift

Ud over deres høje ydeevne, er gravemaskiner til minedrift fra Liebherr, der kan veje op til 800 tons enkle at betjene samt har en høj grad af komfort og servicevenlighed. Alle disse tiltag taler for at holde omkostningerne per ton på et minimum. Vores on-site ingeniører og teknikere er i stand til at tilpasse de gigantiske maskiner til de individuelle krav på det enkelte site.

Gravemaskiner til minedrift

Lastbiler til minedrift

Liebherr’s diesel-elektriske minedriftsdumpere er konfigureret til en nyttelast på op til 360 tons. Det gennemtestede diesel-elektriske drevkoncept sikrer den højeste grad af omkostningseffektivitet. En skræddersyet service er tilgængelig i hele verden overalt, hvor vore maskiner arbejder. Vore eksperter garanterer kvalificeret vedligeholdelse og rådgivning, mens vores internationale servicenetværk sikrer hurtig levering af originale reservedele, så maskinerne hurtigt kan arbejde igen.

Lastbiler til minedrift

Komponenter

Liebherr udvikler og producerer højtydende komponenter inden for områderne mekanisk, hydraulisk og elektrisk drevne komponenter og styringsteknologi. Komponenterne og systemerne bliver anvendt i Liebherr’s produkter så vel som i et stort antal eksterne kunders produkter blandt andet i vindenergi- og luftfartindustrien, decentrale energisystemer, entreprenør- og landbrugsmaskiner, erhvervskøretøjer og maritime enheder og af motorfabrikanter.

Komponenter

Materialehåndteringsudstyr

Til håndtering af mange forskellige slags materialer tilbyder Liebherr en bred vifte af skræddersyede maskiner og teknologier.
Ud over disse maskiner, der er udviklet specielt til dette indsatsområde, hører også en række modificerede maskiner fra de forskellige serier af Liebherr entreprenørmaskiner.

Materialehåndteringsudstyr