Разгледайте продуктовия свят на Либхер

Въртящи се кулокранове

Либхер предлага програма от кранове, която е многостранна, както никоя друга. Тя обхваща уреди от всички системи и класове големини и предлага подходящата подемна техника за всяка задача в надземното строителство. Гъвкавите и бързо монтиращи се кранове и мощните модели с горно въртене се налагат в жилищното строителство, както и в индустрията при големи проекти в целия свят.

Въртящи се кулокранове

Мобилни строителни кранове

Мобилните строителни кранове на Либхер от серията MK обединяват подвижността на един класически самоходен кран с функционалните предимства на един въртящ се кулокран. Крановете от серията MK са проектирани за монтаж от един човек чрез натискане на бутони. С т.нар. автокранове под наем не е проблем многократното им използване на ден. Модерното шаси на автокрановете осигурява тяхната оптимална маневреност.

Мобилни строителни кранове

Земекопно-транспортни машини

В областта на земекопно-транспортните машини Либхер предлага обширна програма от хидравлични и хидро-въжени багери, както и булдозери и челни товарачи, телескопични товарачи, колесни товарачи и шарнирно съчленени самосвали. Предприятието гарантира високите стандарти за качество чрез собственото производство на най-важните конструктивни групи и компоненти, които се използват в машините. Към тях принадлежат например дизеловите двигатели, както и множеството хидравлични, задвижващи и електронни компоненти.

Земекопно-транспортни машини

Специални машини за подземното строителство

В областта на специалните машини за подземното строителство важат само твърдите факти. Следователно специални съоръжения за подземното строителство трябва да са безкомпромисно рентабилни: мощни при екстремни условия, надеждни при продължителна експлоатация, с възможности за многостранно приложение и икономически изгодни при работа. Максимална мощност и рентабилност – именно с това специалните машини за подземното строителство на фирма „Либхер” са известни в целия свят.

Специални машини за подземното строителство

Техника за бетон

С големия асортимент от смесителни съоръжения, автобетоносмесители и помпи за бетон Либхер предлага подходящото решение за икономическо изгодното производство и за оптималния транспорт на качествен бетон за всяка нужда. Програмата се допълва и от другите продукти, свързани с бетона, като например транспортни ленти за автобетоносмесители, управления на съоръженията или системи за измерване на влажността.

Техника за бетон

Мобилни и верижни кранове

Като световен пазарен лидер Либхер предлага обширна програма от автокранове с телескопични и решетъчни стрели върху мобилни и верижни ходови части. Мощните и надеждни машините решават най-разнообразни подемни задачи.

Мобилни кранове

Асортиментът на мобилните кранове на Либхер се простира от двуосен 35-тонен кран до тежкотоварен кран с товароподемност 1 200 тона. Движещите се с висока скорост мобилни кранове за всякакви терени и автокрановете с телескопични стрели, компактните кранове, както и тежкотоварните кранове с решетъчни стрели се използват в целия свят. Дългите стрели, високата товароподемност и комплексното оборудване за осигуряване на комфорта и безопасността, както и кратките времена за подготовка за работа се грижат за високата гъвкавост и рентабилност.

Мобилни кранове

Верижни кранове

Верижните кранове LR се използват в целия свят навсякъде, където трябва да се придвижват сигурно и икономически изгодно дори и най-тежките товари. Крановете впечатляват с превъзходни товароподемности и товарни възможности, големи подемни височини и голям обсег на стрелите. С изключително вариативните системи на стрелите и товароподемности до 3 000 тона те предлагат един особено обширен спектър на приложение.

Верижни кранове

Мобилни строителни кранове

Мобилните строителни кранове на Либхер от серията MK обединяват подвижността на един класически самоходен кран с функционалните предимства на един въртящ се кулокран. Крановете от серията MK са проектирани за монтаж от един човек чрез натискане на бутони. С т.нар. автокранове под наем не е проблем многократното им използване на ден. Модерното шаси на автокрановете осигурява тяхната оптимална маневреност.

Мобилни строителни кранове

Корабни кранове и кранове за установки в морето

Либхер произвежда обширен асортимент от иновативни кранове за ефикасното преразпределяне на стоките в морската област.

Пристанищно оборудване

Многостранният продуктов асортимент предлага оптимални решения за безпрепятственото преразпределяне на стоките на морските и речните пристанища. Мобилните, движещи се по релсови пътища и стационарно монтирани кранове и високоповдигачи позволяват ефикасния транспорт на стоките и съответстват на най-новите изисквания за техниката.

Пристанищно оборудване

Кранове за установки в морето

Серията от кранове за установки в морето обхваща обширно портфолио от иновативни кранове с въжени механизми за изменение на обсега на стрелите и стрелоподемни механизми. Крановете се предлагат в различни големини и са разработени за съгласуване със специфичните изисквания на клиентите.

Кранове за установки в морето

Корабни кранове

Серията от корабни кранове предлага практични решения за преразпределяне на стоките на най-различни типове кораби, както и съобразени с изискванията на клиентите решения за шлепове и плаващи съоръжения за претоварване. Асортиментът обхваща бордови кранове с въжени механизми за изменение на обсега на стрелите и стрелоподемни механизми с хидравлични цилиндри, грайферни, мостови и тежкотоварни кранове. Провизионните и шланговите кранове допълват обширната програма на сериите от корабни кранове.

Корабни кранове

Кранове за плаващо преразпределение на стоки

С един обширен асортимент от плаващи и шлеп-кранове за приложение на плаващи съоръжения за претоварване или шлепове Либхер предлага съобразени с изискванията на клиентите решения за ефикасното претоварване на всякакви стоки.

Кранове за плаващо преразпределение на стоки

Хладилници и фризери

Хладилниците и фризерите на Либхер от десетилетия са синоним на качество, надеждност и дълъг експлоатационен живот. Благодарение на иновативните технологии и висококачествените материали нашите уреди са особено комфортни и енергийно ефективни. Това важи както за частните домакинства, така и за професионалната употреба в търговията, занаятите, гастрономията, индустрията и лабораториите.

Хладилници и фризери

Хладилници и фризери за домакинството

Нашите хладилници, фризери, както и комбинираните хладилник-фризери за домакинствата се отличават с модерен дизайн, техническа функционалност и възможност за комфортно обслужване. Асортиментът се простира от хладилници за вграждане и свободностоящи хладилници през фризерни ракли и уреди Side-by-Side до мултитемпературни охладители и климатизатори за вино. В ежедневието уредите впечатляват с практичните си функции и специалното оборудване като BioFresh или NoFrost.

Хладилници и фризери за професионална употреба

Либхер предлага обширни програми за професионалните изисквания към хладилниците и фризерите. При интензивната употреба в професионалната сфера уредите трябва да функционират надеждно и перфектно при екстремни условия. Тук се налага качеството на Либхер. Благодарение на комбинацията от висока охладителна мощност, прецизна обработка и висококачествено оборудване нашите уреди изпълняват професионалните изисквания на клиентите от професионалната сфера.

Зъбонарезна техника и автоматизация

Либхер разработва и произвежда висококачествени зъбонарезни машини, зъбонарезни инструменти и автоматизационни системи. Иновативните продукти се отличават с високата си прецизност, експлоатационна си надеждност и удобството си при обслужване. Клиентите в целия свят оценяват и превъзходната енергийна ефективност и рентабилността на машините и системите.

Зъбонарезни машини

Програмата от зъбонарезни машини обхваща зъбофрезови обхождащи машини, вертикални зъбодълбачни машини, работещи чрез обхождане, машини за шлифоване на профили и машини за шлифоване на зъби чрез обхождане и за окончателна обработка в незакалено и в закалено състояние на цилиндрични зъбни колела с диаметър на заготовките до 16 000мм.

Зъбонарезни машини

Автоматизационни системи

В областта на автоматизационните системи Либхер се е наложил в целия свят като специалист за автоматизационни решения. В този сегмент Либхер разработва и произвежда системи за автоматизация на металообработващите машини, както и иновативни решения в производствената и фабричната автоматизация.

Автоматизационни системи

Зъбонарезни инструменти

Либхер предлага обширна програма от зъбонарезни инструменти за обработката в незакалено и в закалено състояние в областта на производството на зъбни колела. Иновативните разработки и голямата издръжливост отличават подразделението на предприятието като надежден партньор.

Зъбонарезни инструменти

Авиация и транспортна техника

Либхер притежава дългогодишен опит в областта на авиацията и транспортната техника. Наред с качествените стандартни компоненти фирмената група разработва и индивидуални системни решения.

Авиация

В тясно сътрудничество с производителите на самолети и двигатели в областта на авиацията Либхер произвежда системи за управление на полетите и на въздушния транспорт, както и колесници за най-различни програми за самолети и двигатели. Освен това Либхер предлага обширно сервизно обслужване като производител на оригиналното оборудване на базата на сервизна мрежа за извършването на ремонти и поддръжка в целия свят.

Авиация

Транспортна техника

В областта на транспортната техника Либхер произвежда климатични инсталации, както и системи за управление и електроснабдяване за всички видове релсови транспортни средства. Наред с пласментните и сервизните бази на Либхер Транспортейшън, на клиентите по целия свят са на разположение и развойните и сервизните бази на фирмената група.

Транспортна техника

Минно оборудване

От много години Либхер задава стандартите при оборудването за открити рудници с уреди за разработване и транспортни уреди. Благодарение на иновативните технологии, издръжливите компоненти и комплексното обслужване на място големите самосвали и минните багери се грижат за надеждната, икономически изгодна и ефикасна работа дори и при най-екстремните условия.

Минни багери

Тежките до 800 тона минни багери на Либхер наред с високата си производителност и лесно обслужване предлагат комфорт и удобство при техническото обслужване. Всичко това допринася за поддържането на минимални разходи за разработката на тон материал. Нашите инженери и специалисти по приложна техника съгласуват големите уреди със съответните изисквания на мястото на приложение.

Минни багери

Самосвали

Дизелово-електрическите самосвали на Либхер са разработени за полезни товари до 360 метрични тона. Доказаната концепция за дизелово-електрическо задвижване осигурява максимална рентабилност. На всяко място на приложение на нашите големи самосвали има на разположение компетентен сервиз. Експертите осигуряват квалифицирано техническо обслужване и консултиране и се грижат за бързото доставяне на резервните части.

Самосвали

Компоненти

Либхер разработва и произвежда мощни компоненти в областта на механичната, хидравличната и електрическата задвижваща и управляваща техника. Компонентите и системите се използват в машините на фирмената група и при множество външни клиенти, например във вятърната индустрия и авиацията, в автономните енергийни системи, строителните машини и аграрните уреди, в товарните автомобили и морските приложения или при производителите на двигатели.

Компоненти

Хотели в Австрия, Ирландия и Германия

Шест хотела от най-висока класа с общ капацитет от 1450 легла принадлежат към фирмена група Либхер. В очарователното ирландско графство Кери са разположени три хотела Europe, Dunloe Castle и Ard na Sidhe, заобиколени от обширни подържани паркове и градини. Великолепна природа обгръща и австрийските хотели Interalpen-Hotel Tyrol, Buchen и Löwen-Hotel, Schruns.

Хотели