Excavatoare

De la un excavator mic la unul mare

Excavatoare pentru manipulare

Excavatoare hidraulice cu cablu

Excavatoare miniere


Excavatoarele Liebherr – utilaje terasiere inovatoare pentru orice aplicație

Săpatul, excavarea și scoaterea pământului cu cupa sunt principalele sarcini ale unui excavator. Indiferent dacă este vorba despre inginerie civilă, atunci când se sapă o groapă sau se draghează într-un corp de apă: Liebherr oferă utilajul optim pentru fiecare sarcină.

Obțineți o prezentare generală a tuturor excavatoarelor Liebherr și găsiți utilaje terasiere potrivite pentru aplicația dumneavoastră. Pe lângă utilaje noi, există și o selecție largă de excavatoare second-hand. Ca o alternativă la cumpărare, în anumite țări, Liebherr oferă și posibilitatea de a închiria excavatoare. În gama noastră largă de utilaje terasiere găsiți echipamente și dispozitive accesorii. Cupele de excavator, sitele vibratoare și ciocanele, precum și graifărele vă transformă excavatorul într-un adevărat echipament de lucru.

Excavatorul, produs tradițional – experiență de peste 65 de ani

Excavatorul Liebherr este un adevărat produs tradițional! Excavatoarele reprezintă o parte importantă a gamei de produse încă de la începutul anilor ’50. Hans Liebherr a dezvoltat primul excavator hidraulic din Europa în 1953, ca răspuns la excavatoarele cu cablu care predominaseră până atunci. Producția de excavatoare mobile și pe șenile a fost extinsă în anii următori și a fost completată cu excavatoare hidraulice mari pentru sectorul minier. În anul 1979, Liebherr a prezentat primul excavator cu cablu acționat electric din lume, cu sistem de comandă electronic. Astfel, gama de utilaje de construcții a continuat să se dezvolte.

În prezent, gama de produse este mai diversă ca niciodată, iar Liebherr oferă soluții pentru fiecare proiect de construcții. Excavatoarele hidraulice cu tren de rulare pe șenile câștigă puncte în condiții de teren instabil, în timp ce excavatoarele mobile pot parcurge distanțe mai mari pe șantier, grație roților cu care sunt echipate. Excavatoarele de tip ponton reprezintă soluția Liebherr pentru aplicații efectuate pe apă și în jurul cursurilor de apă. Greutățile de operare ale excavatoarelor hidraulice Liebherr variază între cel mai mic excavator compact, A 910 Compact, care cântărește 12 tone, și cel mai mare excavator din portofoliu, excavatorul minier R 9800, care cântărește 800 de tone. Dimensiunile diferite, de la excavatoare mici la excavatoare mari, le promit clienților noștri o varietate de posibilități.

Pentru utilajele noastre este disponibilă o gamă largă de echipamente și dispozitive accesorii. Cupele de excavator, sitele vibratoare și ciocanele, precum și graifărele vă transformă excavatorul într-un adevărat echipament de lucru.

Obțineți o prezentare generală a tuturor excavatoarelor Liebherr și găsiți utilaje terasiere potrivite pentru aplicația dumneavoastră. Pe lângă utilaje noi, există și o selecție largă de excavatoare second-hand. Ca o alternativă la cumpărare, în anumite țări, Liebherr oferă și posibilitatea de a închiria excavatoare.

Aveți întrebări?

Experții noștri Liebherr vor fi bucuroși să se ocupe de cererea dumneavoastră.