News | 05/12/2017 Patru modele de încărcătoare pe pneuri Liebherr XPower® sunt acum disponibile în versiunea pentru tuneluri

Încărcător pe penuri Liebherr L 566 XPower® cu pachet pentru tuneluri lucrează cu materiale excavate.

Imagine unică, web (122 KB)

Construcția de tuneluri este unul dintre cele mai solicitante sectoare de construcții civile pentru echipamentele dedicate. Liebherr deține o gamă de utilaje cu productivitate ridicată în condițiile extreme de lucru existente pe șantierele unde se realizează tuneluri. Printre acestea se numără încărcătoarele pe pneuri XPower® L 550, L 556, L 566 și L 576, disponibile acum într-o versiune opțională pentru tuneluri. Noul pachet pentru tuneluri include o serie de caracteristici care vizează în mod specific creșterea robusteții acestor utilaje. Astfel, asigurăm cele mai înalte standarde de siguranță și disponibilitatea acestor utilaje pentru aplicațiile de construcții de tuneluri.

Noul pachet pentru tuneluri destinat încărcătoarelor pe pneuri Liebherr include un design special pentru izolarea fonică a cabinei, prevăzută de asemenea cu un parbriz din sticlă blindată. De asemenea, oferă un sistem de protecție la răsturnare (ROPS) și protejează în mod eficient operatorii de obiectele în cădere (FOPS), aspecte esențiale în construcția de tuneluri.

Încărcătoarele pe pneuri XPower® respectă standardele Stage IV/Tier 4f privind emisiile, astfel că post-tratarea gazelor de evacuare este asigurată de sistemul SCR de la Liebherr. În cadrul pachetului pentru tuneluri, acest sistem fiabil este îmbunătățit prin adăugarea unui filtru de particule diesel, care reduce la minimum emisiile de particule și contaminanți în tuneluri.