News | 07/03/2017 Noul Liebherr LRS 545 Reachstacker pentru Dublin

Noul LRS 545 are de lucru cu manipularea containerelor pentru Doyle Shipping Group din Dublin

Imagine unică, web (381 KB)

Liebherr a livrat un manipulator de containere LRS 545 nou companiei Doyle Shipping Group, pentru Portul Dublin. Noul manipulator de containere este intens folosit în cadrul activităților desfășurate de Doyle Shipping Group în Portul Dublin, în special pentru încărcarea și descărcarea containerelor în și din trenuri la port.

Liebherr LRS 545 este utilajul ideal pentru acest tip de operațiuni datorită părții frontale joase, care îi oferă operatorului vizibilitate sporită la plasarea containerelor în tren.

LRS 545 a fost fabricat în unitatea de producție Liebherr din Sunderland (UK), de unde a fost transportat rutier la Dublin. Odată sosit la Dublin, utilajul a fost descărcat și pregătit pentru punerea în funcțiune de ingineri Liebherr de la sediul Liebherr din Irlanda, Dublin.

Glen O’Connor, Directorul Doyle Shipping Group a declarat: „Utilajul Reachstacker este extrem de important pentru operațiunile noastre la terminal. Este utilizat pentru mutarea zilnică a containerelor – încărcarea și descărcarea transporturilor și trenurilor. De asemenea, avem foarte multe lucrări pe bază de proiecte, astfel că acest utilaj este esențial pentru deplasarea mărfurilor ce trebuie livrate, precum componente pentru turbine eoliene, încărcături și sarcini agabaritice.

Doyle Shipping Group a analizat și manipulatoare de containere fabricate de alți producători, dar în cele din urmă a ales Liebherr din mai multe motive: „După 25 de ani în care am lucrat cu manipulatoare de la diverși producători, ne-am dat seama că produsele de la Liebherr sunt greu de egalat. În ceea ce privește procesul de comandă, livrare, servicii post-vânzări și, cel mai important, fiabilitatea, am ajuns la concluzia că Liebherr ne oferă cea mai bună calitate. De când noul LRS 545 a fost pus în funcțiune la unitatea din Dublin, a devenit preferatul șoferilor. Datorită confortului, tehnologiei, vitezei și fiabilității sale, acest utilaj este mereu alegerea noastră nr. 1.”