News | 07/06/2017 Liebherr participă la târgul Elmia Wood 2017 din Suedia

Utilajul Liebherr LH 35 M Timber Litronic are o capacitate de manipulare mai mare la operațiunile de remorcare, datorită noului concept de șasiu.

Imagine unică, web (336 KB)

În cadrul târgului internațional de silvicultură Elmia Wood 2017, care se desfășoară în perioada 7-10 iunie 2017, la Jönköping (Suedia), Liebherr va prezenta cele mai noi utilaje specializate pentru companiile de prelucrare a lemnului. Vizitatorii ne pot găsi la standul 1051, care se întinde pe o suprafață de 1000 m².

Câteva aspecte esențiale: Câștigător al Premiului Red Dot 2017 în categoria design de produs, utilajul Liebherr LogHandler XPower® L 580 a debutat recent în cadrul Ligna 2017 și va evolua în premieră în Europa de Nord la târgul Elmia Wood din acest an. Este acționat de un motor diesel eficient de 250 kW/340 CP, care respectă standardele de emisii Stage IV/Tier 4f. Cleștele de prindere avansat, combinat, este prevăzut cu o placă de fixare, ceea ce înseamnă că modelul LogHandler XPower® L 580 poate ridica până la 3,6 m² de lemn rotund. Utilajul are o sarcină utilă de 8.730 kg și o greutate de funcționare de 36.650 kg. Exponatul de la târg este de asemenea prevăzut cu apărătoare posterioară și sistem de monitorizare a cleștelui.

În plus, printre utilajele prezentate la Elmia Wood se vor număra noul model Stereoloader L 518 Stereo, L 550 XPower® și utilajele mobile de manipulare a materialelor LH 50 M Industry Litronic și LH 35 M Timber Litronic. Configurația utilajului LH 53 include șasiul optimizat pentru operațiuni de tractare. Combinația între un utilaj de manipulare a lemnului și remorcă este alegerea ideală pentru operațiuni desfășurate pe distanțe mari. Datorită noului concept de șasiu cu lamă și consolă, capacitatea de manipulare crește considerabil atunci când utilajul este folosit împreună cu remorca.

Liebherr oferă o gamă largă de echipamente opționale concepute special pentru companiile din industria lemnului - numeroase unelte accesorii pentru manipularea butucilor și biomasei, sau un sistem de răcire optimizat pentru funcționarea în zone cu mult praf. Astfel, companiile din industria lemnului și silvicultură pot adapta utilajele Liebherr în funcție de necesitățile fiecăreia.