News | 10/02/2017 Excavatorul Liebherr A922 Rail impresionează DPTI Adelaide

Excavatorul Liebherr A922 Rail la lucru

Imagine unică, web (453 KB)

Departamentul de Planificare a Transportului și Infrastructurii (DPTI), Departamentul de Mentenanță Șine din Adelaide a organizat o licitație pentru un excavator cu deplasare pe șine care trebuie să îndeplinească o serie de cerințe. Aveau nevoie de un utilaj versatil, fiabil și eficient. De asemenea, trebuia să fie un utilaj multifuncțional, care să fie folosit în diverse locații și să execute sarcini diverse.

În urma unui proces de evaluare strict realizat în cadrul licitației, Excavatorul Liebherr A922 Rail s-a distins dintre numeroșii competitori de valoare ca fiind opțiunea cea mai rentabilă și adecvată pentru necesitățile DPTI. Faptul că acest excavator este realizat integral în fabrică și este creat special pentru utilizarea pe șine a reprezentat nu numai un avantaj din punctul de vedere al service-ului și reparațiilor, ci și o asigurare a faptului că produsul finit va fi unul de excepție.

Fără îndoială, prin achiziționarea Excavatorului Liebherr A 922 Rail, flota DPTI s-a îmbogățit cu un utilaj complex. Ce înseamnă asta: A 922 este un utilaj modern, de ultimă generație, cu nenumărate opțiuni de siguranță și unelte tehnice autonome care ajută zilnic echipele de lucru. În carul echipelor au fost selectați „campioni pe utilaj” care le oferă instruire noilor utilizatori ai A 922.

Recent, A 922 și-a dovedit valoarea în timpul etapei de construcție a unei secțiuni din rețeaua metropolitană. Printre alte sarcini, utilajul A 922 cuplat cu un dispozitiv de prindere Harrybilt, a obținut un timp mai bun la montarea de șine și traverse decât timpul standard din acest sector. Productivitatea crescută și economiile de cost au impresionat multă lume.

Echipa Liebherr a depus toate eforturile pentru a oferi asistență operatorilor cu problemele de început, întrebări tehnice, service și reparații, uneori în condiții de lucru dificile. Echipa de service condusă de Brett Crawford a primit numeroase laude pentru dedicarea față de activitatea de servicii clienți.