News | 19/09/2016 Încărcătoarele pe pneuri XPower au fost premiate la iF Design Award 2016

Design inteligent și funcțional: Încărcătoarele pe pneuri XPower® au fost premiate la iF Design Award 2016

Imagine unică, web (1,4 MB)

Datorită soluțiilor sofisticate de design, noile încărcătoare pe pneuri XPower de tonaj mare ale companiei Liebherr au primit un premiu iF Design Award 2016. Reprezentanții fabricii Liebherr-Werk Bischofshofen au avut plăcerea de a primi personal premiul la München, la data de 26 februarie.

XPower este conceptul inovator al noii generații de încărcătoare pe pneuri Liebherr de tonaj mare, de la modelul L 550 la L 586. Acestea se diferențiază față de încărcătoarele convenționale nu numai prin utilizarea tehnologiei inovatoare, ci și prin design. Proiectarea s-a concentrat asupra funcționalității și simplității în utilizare acordând o atenție deosebită și aspectului utilajului. Silueta este compactă și, chiar și atunci când nu sunt în uz, aceste utilaje creează o impresie dinamică și puternică.

Încărcătoarele pe pneuri XPower se află printre câștigătorii renumitei distincții ”iF”. Juriul internațional format din experți a evaluat mai mult de 5.000 de înregistrări făcute din 53 de țări pentru a stabili cine va primi acest râvnit sigiliu al calității.