Pitkän kantaman näkymä tulevaisuuteen

Pitääkseen vahvan kilpailuasemansa myös tulevaisuudessa, Liebherr- konserni investoi strategisesti valittuihin kohteisiin, tekniseen jatkokehitykseen ja nykyaikaiseen infrastruktuuriin. Kolmannen sukupolven johtajuus turvaa jatkuvuuden perheyrityksenä.

Colmarin (Ranska) työntekijät Liebherrin suurimman kaivukoneen edessä

Colmarin (Ranska) työntekijät Liebherrin suurimman kaivukoneen edessä

2011: Oma tuotantotehdas kaivoskaivukoneille Colmarissa

Liebherr-Mining Equipment Colmar SAS, uusi kaivoskaivukoneiden tuotanto- ja kehittämiskeskus perustetaan vuonna 2011 Ranskaan.

Vuodesta 1961 Liebherr on valmistanut hydraulisia kaivukoneita maansiirtoon, tunneleiden kaivamiseen ja materiaalin käsittelyyn Colmarissa. Uusi tehdas on erikoistunut suurten kaivukoneiden kehittämiseen ja tuotantoon, sekä niihin liittyviin palveluihin.

Liebherr valmistaa lukuisille tuotealueille Dzerzhinskissä (Venäjä).

Liebherr valmistaa lukuisille tuotealueille Dzerzhinskissä (Venäjä).

2011: Ensimmäinen tuotantotehdas Venäjällä avataan

Liebherrin ensimmäinen tuotantotehdas Venäjällä avataan Dzerzhinskissä. Yli 120 hehtaarin alueella tuotetaan teräsrakenteita maansiirtokoneisiin ja torninostureihin, sekä ilmailuteollisuuden avainkomponentteja ja käyttöjärjestelmiä.

Vasemmalta oikealle: Patricia Rüf, Stéfanie Wohlfarth, Sophie Albrecht ja Jan Liebherr

Vasemmalta oikealle: Patricia Rüf, Stéfanie Wohlfarth, Sophie Albrecht ja Jan Liebherr

2012: Liebherr pysyy perheyrityksenä

Liebherr- yhtymän omistajat siirtävät osakkeita lapsilleen: Ensimmäiset kolmannen sukupolven omistajat Jan Liebherr, Stéfanie Wohlfarth, Sophie Albrecht ja Patricia Rüf siirtyvät johtoryhmän jäseniksi ja hankkivat osuuksia perheyrityksessä.

Yhdessä Dr. h.c. Willi Liebherrin ja Dr. h.c. Isolde Liebherrin kanssa he hallitsevat yrityksen yksittäisiä alueita tulevaisuudessa. Perheenjäseninä he varmistavat, että Liebherr- konserni pysyy erottamattomasti sidoksissa Liebherr- nimeen nyt ja tulevaisuudessa.

Sekoitus, kuljetus, pumppaus: Liebherr tarjoaa betonisekoitin teknologiaa yhdestä paikasta.

Sekoitus, kuljetus, pumppaus: Liebherr tarjoaa betonisekoitin teknologiaa yhdestä paikasta.

2012: Liebherristä tulee kokonaisvaltainen tuottaja betoniteknologialle

Liikkuva ja kiinteä sekoitustehdas, kuorma-autosekoittimia, ja kuljetinhihnoja kuorma-autosekoittimille: Liebherrillä on yli 50 vuoden kokemus sekoitusteknologiasta.

Vuonna 2012 tuotantoa laajennetaan myös betonipumppuihin. Waitzinger Baumaschinen GmbH:n haltuunoton myötä Liebherristä tulee täydellinen betoniteknologian tarjoaja. Näin ollen Liebherr- konserni parantaa kasvumahdollisuuksiaan ja kilpailukykyään tämän tuotealueen kansainvälisellä tasolla.

2012 Lindenbergin tuotantolaitosten laajentaminen

Liebherr-Aerospace aloittaa laajennuksen Saksan Lindenbergin toimipisteessään. Tavoitteena on kasvattaa tuotantokapasiteettia pitkällä aikavälillä: Alkuperäinen 127 000m² tehdas laajenee yli 160 000m²:iin rakennustöiden valmistuttua vuonna 2018. Tuotantoalue lisääntyy 10 000m²:stä 65,000m²:iin.

2014 Bullen toimipisteen laajentaminen

Liebherr-Machines Bulle SA:n (Sveitsi) toimipistettä laajennetaan asteittain vuodesta 2014 alkaen. Laajennus sisältää uuden logistiikka- ja koulutuskeskuksen rakentamisen, sekä kehityskeskuksen ja tuotantofasiliteettien laajennuksen.

Liebherrin uusi logistiikkakeskus Etelä-Saksassa

Liebherrin uusi logistiikkakeskus Etelä-Saksassa

Liebherrin uusi logistiikkakeskus Etelä-Saksassa

2015 Keskeinen logistiikkakeskus aloittaa toimintansa

Liebherrin uusi logistiikkakeskus aloittaa toimintansa lähellä Kirchdorf an der Illeriä (Etelä-Saksa). Se toimittaa varaosia Liebherr- maansiirtokoneille ympäri maailmaa. Tulevaisuudessa myös muiden rakennuskoneiden varaosia varastoidaan täällä.

2015 Uusi BluPerformance jääkaappisarja

Berliinin IFA- messuilla Liebherr-Haugeräte esittelee täysin uuden sukupolven Blueperformance- jääkaapit ja pakastimet. Kaikilla laitteilla on huippuluokan energiatehokkuusluokka, A+++, jotkin ovat jopa vielä 20 % tehokkaampia, koska jäähdytystekniikka on nyt integroitu laitteen pohjaan takaosan sijaan, ruoan säilytystilaa on saatu lisättyä.

Ainutlaatuinen irtolastin käsittelykapasiteetti, 2300 tonnia tunnissa: jättimäinen mobiilisatamanosturi LHM 800

Ainutlaatuinen irtolastin käsittelykapasiteetti, 2300 tonnia tunnissa: jättimäinen mobiilisatamanosturi LHM 800

2015 Maailman suurimman mobiilisatamanosturin tuotanto

Syyskuussa Liebherr toimittaa ensimmäisen mobiilisatamanosturin, LHM 800, jota käytetään Venäjällä. LHM 800:n mitat ja suorituskyky ovat ainutlaatuisia ja ylittävät kaikki olemassa olevat markkinoiden mobiilisatamanosturit.

Uuden nosturin voimakas nostokyky on jopa 308 tonnia. Konttinosturiversiossa puomin kulman asema on yli 36 metriä, mikä helpottaa suurten lastialusten käsittelyä. 64 metrin pituisen puomin ansiosta LHM 800 pystyy tehokkaasti lastaamaan ja purkamaan aluksia, joiden leveys on enintään 22 konttiriviä.

Pactronic® hybridiajon avulla mobiilisatamanosturi saavuttaa jopa 2300 tonnin lastinkäsittelyn tuntivauhdin, upouusi ennätys mobiilisatamanostureiden alalla.

2015 Tulevaisuuden yhteistyö Rolls Roycen kanssa

Liebherr-Aerospace ja Rolls Royce perustavat 50:50 yhteisyrityksen Aerospace Transmission Technologies GmbH, jonka toimipaikkana on Friedrichshafen (Saksa). Rolls Roycen uuden "UltraFan"- moottorin rakenteiden komponentit valmistetaan täällä tulevaisuudessa, ja niiden odotetaan olevan käytössä vuodesta 2025 lähtien. Yksittäinen vaihteisto voi muuntaa yli 500 keskikokoisen auton voiman samalle tasolle.

Tulevaisuus

Liebherr konserni on kasvanut tasaisesti yli 65 vuoden ajan. Pitkän aikavälin investoinnit, orgaaninen kasvu ja strategiset tuoteohjelman parannukset ovat osoittautuneet merkittäviksi menestystekijöiksi. Asema perinteisillä markkinoilla on varmistettu, ja uusia kasvumarkkinoita ympäri maailmaa on hyödynnetty. Kansainvälisenä yritysryhmänä Liebherr omaksuu tulevat haasteet, mutta pysyy myös uskollisena luotettaville periaatteilleen perheyrityksenä.

Liebherr konsernin perusarvot
Yrityksen perustajan muotokuva