Експерт в охлаждането и замразяването за домакински и професионални нужди повече от 60 години

Всяка година Либхер Домакински уреди произвежда около 2.2 милиона хладилници и фризери превръщайки се в един от лидерите на пазара в Европа. Повече от една трета от тези уреди (850 000 броя от над 100 различни модела) всяка година излизат от фабриката на Либхер в с. Радиново.

От основаването му до днес в завода в България са произведени над 7,5 милиона висококачествени хладилници и фризери с марката Либхер, съчетаващи конкретни приложения и решения с висока енергийна ефективност и иновативен дизайн.

Идеи, модерна визия и обмислени решения за оптимален комфорт на обслужване характеризират програмата на Либхер-Хаусгерете за производство, дистрибуция и сервиз на домакинските уреди от тази марка. Към нея спадат малки и големи свободностоящи хладилници и фризери, комбинирани хладилници с фризер, фризерни ракли, хладилни шкафове и витрини, охладители и климатизатори за вино както и хладилници и фризери за професионална употреба. Либхер-Хаусгерете е символ на качество в Европа и по цял свят. Всеки ден над 4000 уреда напускат производствените бази на компанията в България.

Downloads