Liebherr

Нашите канали в социалните медии

Блогът на LiebherrLiebherr ДомакинскиFreshMAG

Открийте света на Либхер Домакински уреди с интересни новости, истории, ценни съвети и насоки за съхранение на хранителните продукти, рецепти и още много актуална информация!

Прочетете блога сега

Liebherr в YouTubeLiebherr ДомакинскиYouTube

Открийте нашия канал в YouTube! Там можете да гледате филми с полезна информация за последните иновации на Liebherr в областта на хладилниците и фризерите. Видео-инструкциите ще Ви помогнат при вграждането на Вашия уред в кухненската мебел.

Вижте нашите филми в YouTube сега

Liebherr във FacebookLiebherr ДомакинскиFacebook

Нашите експерти ще отговорят тук на Вашите въпроси, ще Ви информират за новостите и ще Ви дадат ценни съвети за съхранение на хранителните продукти, деликатеси и ексклузивни предложения. Станете част от общността на Liebherr!

Харесайте страницата ни във Facebook

Liebherr във PinterestLiebherr ДомакинскиPinterest

В Pinterest ще откриете актуални снимки и информация за нашите уреди и иновации. Дъските ни тук ще ви осигурят интересен поглед върху разнообразието от домакински уреди Либхер.

Разгледайте дъската

Liebherr във InstagramLiebherr ДомакинскиInstagram

Светът на Либхер Домакински електроуреди в снимки: последвайте ни и в Instagram, където ще публикуваме снимки от различни панаири, в които участваме и други интересни събития от света на Либхер. Вижте нашата продуктова гама в различна и по-интересна обстановка.

Вижте снимките